Я забув пароль Зареєструватись

Выезд в Беларусию на авто RSS

HONDA Право

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#984932»17-01-2010 16:24Выезд в Беларусию на авто
+0
Нужен ли временный тех.паспорт для выезда в Беларусю или достаточно доверенности на управление с правом выезда за границу. Заранее огромное спасибо.
Жизнь - это не то что с нами происходит, а то как мы это воспринимаем
#984943»17-01-2010 16:46Выезд в Беларусию на авто
+0
Уважаемый Seaman, вопрос этот неединожды тёрт-перетёрт и стал баянистым баяномSad Пользуйте Поиск и будет Вам счастье! Заодно найдете ответы на многие сопутствующие вопросы. Удачи!
ЗЫ: Название указанной в посте страны правильно пишется Беларусь или Республика Беларусь.
Бандерiвцi - вони щось бiльше за просто українцiв, десь так само, як самураї трохi бiльше за просто японцiв
#984961»17-01-2010 17:18Выезд в Беларусию на авто
+0
ПКМУ 1388 (1371)

Порядок допуску транспортних засобів до поїздки за кордон

50. До поїздки за кордон допускаються транспортні засоби, на які видані реєстраційні документи відповідно до Конвенції про дорожній рух та номерні знаки, серіям яких присвоєні літери латинського алфавіту.

51. У разі відсутності права власності на транспортні засоби оформлення документів для поїздок за кордон здійснюється на підставі документів, що підтверджують право користування і (або) розпорядження транспортними засобами. Особам, що здійснюють поїздку за кордон, на період поїздки видаються свідоцтва про реєстрацію на їх ім’я. Свідоцтво про реєстрацію, видане на ім’я власника транспортного засобу, і документи, які підтверджують право користування і (або) розпорядження транспортними засобами, зберігаються у відповідних підрозділах Державтоінспекції.

Видане на період поїздки за кордон свідоцтво про реєстрацію підлягає поверненню відповідному підрозділу Державтоінспекції не пізніше ніж протягом 10 днів після повернення з-за кордону.

52. Транспортні засоби, на яких власники виїжджають за кордон, повинні мати розпізнавальний знак України. Власники таких транспортних засобів перед виїздом зобов’язані укласти договір обов’язкового страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів.

53. Транспортні засоби, на які згідно із законом встановлено тимчасову заборону на зняття з обліку (крім транспортних засобів, придбаних у розстрочку та зареєстрованих відповідно до пункту 25 цього Порядку), до поїздок за кордон не допускаються.
Драка будет все получат
И тут я понял, что взяли мало водки.

Форум : HONDA Право