s2paK:mazy:s2paK, з мобілок ходять.. але я не повну статистику виклав... можна подивитися тотально ... з листопада 2005 - коли був встановлений код аналітики
ну на загальному фоні майже й не ходять
Лінь рахувати скільки там з мобільних браузерів - я так розумію десь до 3%.
Статистика цікава тим, що в принципі в нас достатньо багато користувачів, щоб говорити про репрезентативність цієї вибірки для всієї території України. Важливо тільки правильно зрозуміти який сегмент користувачів у нас тут сидить.
Більш-менш комп'ютерно-грамотні.. тому й опера пішла на перше місце замість ІЕ за останні місяці
Added after 16 minutes:
s2paK:
ДЕНС - про 2005й це я до того, що все міняється і, не виключено, що ще через 4-5 років відсоток користувачів інших ОСей буде приблизно рівним з відсотком користувачів вінди. І чим активніше МС буде займатися силовою легалізацією, тим швидше цей момент настане
Справа не тільки в насильницкій легалізаціі - лінух дуде додав у інтерфейсі.. раніше дійсно тільки "гіки" мали можливійсть її довести до юзабільного стану..
а тепер більшість дистрибутивів працюють "ізкаропки". та також виробники заліза стали більше приділяти уваги відкритим розробкам - ділитися специфікаціями, розробляти драйвери під лінукс ...
Чёрный кот, перебегающий вам дорогу, означает, что животное всего лишь спешит куда-то по своим делам. Не усложняйте.