Нда. Повторяю еще раз.
1. Автор темы УЖЕ ПРИВЕЛ в 1 топике реквизиты, взятые с сайта ВХСУ. Его (ее) интересует их актуальность.
2. Судя по Вашему ответу,
Станислав,
Станислав: Aniri, Точно не понмю они ли...
,
Вы не уверены в их актуальности. Между тем уже ниже Вы утверждаете строго обратное. Где правда?
3. Внимательно перечитал Декрет КМУ "О госпошлине", который я и так знаю практически наизусть, нигде не нашел информации о том, что
Станислав:Neputin, Для оплаты пошлины в валюте существуют единые реквизиты.
4. Есть еще такой документ, как Наказ Головної державної податкової інспекції України від 22 квітня 1993 року №15 "Про затвердження Інструкції про порядок обчислення та справляння державного мита", зареєстровано в Міністерстві юстиції України 19 травня 1993 р. за №50 (я думаю, Вы не понимаете, о чем я). Так вот:
"13. Державне мито, що справляється з позовних заяв, які подаються до господарських судів, із апеляційних і касаційних скарг на рішення та постанови господарських судів, заяв про їх перегляд за нововиявленими обставинами, зараховується до державного бюджету України (розділ II, § 1, символ звітності 57). До державного бюджету (розділ II, § 2, символ звітності 55) зараховується також державне мито за дії, пов'язані з одержанням охоронних документів (патентів і свідоцтв) на об'єкти інтелектуальної власності.
Сплачене за ці дії державне мито в іноземній валюті зараховується до Державного валютного фонду України
через рахунки валютних фондів органів місцевого самоврядування (NN рахунків доводяться на місця Національним банком України).
У випадках, коли громадяни проживають не за місцем розгляду та оформлення документів, державне мито може бути перераховано поштовим переказом, в якому вказується, за яку дію чи документ сплачується це мито.
Державне мито з позовних заяв, що надходять з інших держав та розглядаються відповідними органами України, зараховується до державного бюджету України на рахунок Міністерства фінансів України N 1100657 в міській дирекції Укрсоцбанку м. Києва (МФО 322012 по розділу II, 1, символ звітності 57), в іноземній валюті - зараховується до Державного валютного фонду України."
И будьте любезны - тем более если Вы юрист - отвечая на вопросы в ветке ПРАВО, не поленитесь воспользоваться хоть какими-то правовыми источниками, прежде чем давать ответ и уж тем более вступать в пререкания с модератором.
Воробьиная, кромешная, пронзительная, хищная, отчаянная стая голосит во мне