Я забув пароль Зареєструватись

0
minus plus

Карантин. Ситуація на дорогах. RSS

HONDA Путешествия и отдых

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#943476»02-11-2009 17:04Карантин. Ситуація на дорогах.
+0
Ходить багато чуток і практично немає достовірної інформації. Пропоную систематизувати те, що ми знаємо, тут.

Я минулого тижня був у Карпатах (Орявчик, Сколівський район Львівської обл).Повертався до Львова в суботу (31.10) після обіду. Доїхав без найменших перешкод. Постів було навіть менше, ніж звичайно.
1го листопада виїхав на Київ. Їхав по своєму звичному маршруту: Львів-Радивилів-Почаїв-Кременець-Ямпіль-Житомир-Київ. ДАІ по дорозі майже не було. Стояли тільки на стаціонарних постах і в стандартних точках (Житомир, Київська область) - ловили на швидкість. В бродах - на КП на кордоні Львівської і Рівненської областей в зоні видимості був аж один ДАІшник і той традиційно для цього КП спокійно займався якоюсь фурою.
На кордоні Тернопільської і Хмельницької областей перед Ямполем (нагадаю - це основний маршрут з Франківська і Тернополя на Київ) несподівано з'явився новий знак СТОП і біля нього насипано з чогось подібного на глину імпровізований лежачий поліцейський. Все. Крім того - чисте поле. Проїжджав його в районі 17:30 1го листопада.
Інших ускладнень по дорозі не помічено. Не зупиняли жодного разу.
Ще цікаве спостереження - приватних машин, які б їхали з Тернополя - майже немає. Після того, як приєдналася в Любарі дорога з Хмельницького - машин більше не стало. Очевидно всі відсиджуються вдома.

В той же час є інформація від друзів моїх знайомих. Не знаю на скільки точна, але схильний їй довіряти.
1. Люди їхали в суботу з Ужгорода на Київ по стандартному маршруту через Рівне. Їх зупиняли і розвели на бабло. Кажуть, що був пост з ДАІ і військовими.
2. Інші люди їхали з Рівного на Київ. Були пости. Візуальний огляд на предмет хворих водіїв.пасажирів. Проїхали без проблем.

З цього всього висновок: починайте нарешті думати головою і іздіть там, де вас не чекають. До тепер не розумію тих,хто цього року їздив на Львів через Рівне. Суцільні ремонти і море голодних до бабла інспекторів. Ну за вимогу бабла. я б зараз тупо посилав.
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt
#946959»07-11-2009 23:41Карантин. Ситуація на дорогах.
+0
Никаких проблем при переезде между Винницкой, Хмельницкой и Ивано-Франковской областями не заметил. Никаких постов и военных. Едь куда хошь.
Это последние 5 дней
Я понял, почему миром правят бездарности. Они не пьют и с самого утра начинают заниматься своей карьерой.
— Фрунзик Мкртчян

Форум : HONDA Путешествия и отдых