Люди знаючі, підкажіть чи:
1. Можна поміняти способом злив самотьоком/залив
2. В якому положенні має бути автомат під час зливу/заливу
Заміна масла в автоматі civic 4d 2008
HONDA СТО - подвеска, трансмиссия, тормоза, рулевое управление
|
1. можно
2. в горизонтальном. 0636716042 |
Дякую. По першому ясно, по другому - мав на увазі положення P,N,D і так далі
|
P или N
0636716042 |
Дякую. Народ, підкажіть ще плс розводили мене чи нє на сервісі: на щупі акп з заводу масло було прахтічєски до кінця сплюснутої частини, скажем так на см далі від верхньої позначки мітки. Сказали шо мол "то так має бути", в коробки різні обєми і ніби більший на N, от мол коли на N дивитися то буде в самий раз (згаданий рівень був дивлений на P).
Не пробував звичайно дивитися, але цікаво як насправді має бути. Книжка сервісна пише що є мітка мін макс і десь в межах того рівень і має бути. Схильний вірити книжці. |
уровень -хорошо прогретая коробка ручка на D уровень верх метка ..делать два человека авто стоит ровно
0667568778.0737568778 киев-позняки-механик |
Юра-Жора:уровень -хорошо прогретая коробка ручка на D уровень верх метка ..делать два человека авто стоит ровно
Без обід, просто шукаю істину Перерив інтернети і вот шо знайшов в сервіс мануалі civic 4d 2006: 1. Прогріти двигун до нормальної робочої температури 2. Припаркувати авто в горизонтальному положенні, вимкнути двигун 3. Перевірити рівень в межах хвилини-півтори по тому як заглушили двигун - має бути між мітками. Не думаю шо в 2008го шось помінялося в тому плані. |
crashboombang:
Перерив інтернети і вот шо знайшов в сервіс мануалі civic 4d 2006: 1. Прогріти двигун до нормальної робочої температури 2. Припаркувати авто в горизонтальному положенні, вимкнути двигун 3. Перевірити рівень в межах хвилини-півтори по тому як заглушили двигун - має бути між мітками. У меня на максимальной отметке. Мерял и как описано в цитате и после поездки - помоему одно и тоже. |
після зливу старого масла, заливаєш нове в кількості яка вказана в мануалі - можна і не міряти.
|
Форум : HONDA СТО - подвеска, трансмиссия, тормоза, рулевое управление
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))