Короче стоп сигнали не горіли зранку !підїхав до комутера на діагностику в магазині порадили сервіс і сказали шо є прогарма до моєї машини і так і було! При діагностиці сказали шо лягушка згоріла під педалю, а чекати її 2 тиждня! тому я поїхав до знайомого електрика, надіячись шо він її зробить, розібравши і повіривши він був більш ніж впевнений шо вона працює і поставив на місце, але виявив перегорівший запобіжник на стоп сигнали і ми його замінили! заводячи двигун,о чудо коробку розблокувало, але моя радість була передчасною!!
Виїхавши довольний і з сервісу порямував додому і тут тупо машина починала сама зупинятись і знов засиівтилось Check VSA! я був в шоці, вона повнісю зупинилась на дорозі, коли я пробував рушитись, вона стояла на місці, переключившись на нейтральну , я зрозумів шо заклинили тормоза((( через 20 хв піїхав це й же електрик, все провірив і нічого не виявив з елекрикою і аж після 10 спроби нажаття по гальмам машинку відпустило і я з легким відчуттям мандражу доїхав додому!
Висновок дав 60грн за діагностику компутера +40 електрику і результату 0!
Уже ніби і нічого не світись і сама не тормозить, але завтра я записався ранком до офіціалів, хай зясують чому така фігня!
WTF>?