Власне їду туди легковим автомобілем марки "Honda".
Якщо комусь щось треба невелике туди передати, велкам у ЛС ))
Київ - Івано-Франківськ 17.07.09
HONDA Путешествия и отдых
|
Yeti, привези звідти - Франківського Джину!
Сметана на бананах, молоко на губах...(с) Наутилус
Найти сообщения с вашего последнего посещения (127001) :shock: |
Banan, а кто/что это ?
|
Yeti, чому на російську перейшов??
"Княгинин джин" називається. Сметана на бананах, молоко на губах...(с) Наутилус
Yeti, чому саме 17-го? Я туди поїду 18-го зранку. Якщо 1 день для тебе не має великого значення, можемо 18-го двома машинами поїхати.
Banan, а що це за чудо "Княгинин джин"? Ніколи не чув... |
Banan, Петруччо если я не ошибаюсь (а я не ошибаюсь), то нету такого названия сего напитка Це я Тобі точно базарю, на стовідстоків, скоріш за всього Ти маєш на увазі слідуючу ТМ :
знамо/випивамо вся їхня продукція : http://www.knyagynyn.com.ua/production.htm ты доверяешь моему опыту старого алкоголика ?, тем более я родом с тех мест )) ... а не хлопнуть ли нам по рюмашке? (с) х/ф Покровские ворота, для несведущих |
Шьо ві мєні ото будете розповідати?!
Деньо, помиляєшся, до того ж дуже глибоко! Так-що ти мені винен пляшку Княгиніного джину! Йеті, запиши на його рахунок! Сметана на бананах, молоко на губах...(с) Наутилус
GreG:Yeti, чому саме 17-го? Я туди поїду 18-го зранку. Якщо 1 день для тебе не має великого значення, можемо 18-го двома машинами поїхати.
Я виїжджатиму 18-го десь о 4-й годині ночі. Якщо тебе влаштує моя їзда з трьома швидкостями: 79, 109 і 129 км/год. можемо скооперуватися )) Added after 2 minutes: Banan:Yeti, чому на російську перейшов??
"Княгинин джин" називається. Я теж не розумію чому це я на форумі іноземною мовою спілкуюся... Спробую знайти твоє замовлення ) |
Yeti, спробуй знайти, бо я саме звідти повернувся - не знайшов.
Сметана на бананах, молоко на губах...(с) Наутилус
Banan, самопал хлестал - и довольный , а самжене я тебе и так дам без "Йеті, запиши на його рахунок" (с) Твоя
... а не хлопнуть ли нам по рюмашке? (с) х/ф Покровские ворота, для несведущих |
Що варто уваги, так це "Прикарпатський бальзам"
Я ніколи нікому нічого і ніколи нікому ніщо, хіба деколи декому дещо, то хіба що не можна чи що...)))
8(050)384-73-3шість |
dens, дядя, нє гані валну! Ти вже винен! Але нормального питва, їхньої "самжене" я вчора накуштувався!
max_max, приЙнято! Yeti, якщо не знайдеш джину, то я, так вже й бути, згоден на бальзам! Сметана на бананах, молоко на губах...(с) Наутилус
Banan, я з їх сайту вже роздрукував адреси фірмових магазинів
Княгинин джин іде у подарунковому наборі http://www.knyagynyn.com.ua/pr27.htm |
Ребята, а если не нарушать скоросной режим, до Львова нынче скока ехать?
Мне б туда сегодня до сумерков попасть, а то потеряюся Подскажите, пожалуйста, во сколько выехать? Вы не видите путей, которые приведут вас к мечте, но это не значит, что таких путей нет
Если я сказала что не брала, значит не отдам! :) |
Yeti, ні-ні-ні, подарунковий не потрібно, горілку звідти ми вже самі привезли!
А от джин і бальзам...ням-ням! Сметана на бананах, молоко на губах...(с) Наутилус
Радуга, думаю можешь смело рассчитывать на прохождение 85-92 км. в течении часа. это если без остановок. Больше не позволит состояние дороги и не нарушени скоростного режима.
Added after 1 minutes: Banan:Yeti, ні-ні-ні, подарунковий не потрібно, горілку звідти ми вже самі привезли!
А от джин і бальзам...ням-ням! Подарунковий ніхто в не збирався привозити |
Форум : HONDA Путешествия и отдых
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))