Satirka:Jucelka, скажите, а у вас тоже перестали слушать админдела в отсутствие сторон?
Я взагалі дотримуюсь думки, що рішення у справах про адмін правопорушення, а семе порушення ПДР, не повинні розглядати окружні адмін суди або місцеві загальні суди як адміністративні суди. Якщо я не помиляюся, то змін у процесуальному законодавстві не було, змінили лише підсудність. Тобто певну категорію справ передали на розгляд ДАІ. А оскарження/опротестування вродь залишилося ж по старому (можливо щось перенедочитав).
А з появою адміністративних судів, переплуталась уся предметна підсудність. Зараз виникають дуууже багато питань і проблем щодо цього. Багато справ можна "від фанаря" перекинути в адміністративну справ... Не згоден із якоюсь дією чи бездіяльністю суб"єкта владних повноважень - в адміністративну справу його... оскаржуєш же дію чи бездіяльність! А суть спору то взагалі не адміністративного права.
Візьмемо, наприклад, банальну справу по заробітній платі. Якщо керівництво не видає зарплату, або наказом зменшило посадовий оклад/розмір. То в такій справі звичайна людина не взмозі оприділити підсудність чи то загальний суд (стягнення заробітної плати) чи то адміністративний суд (скарга на дію чи бездіяльність суб"єкта владних повноважень). Таких справ маса! І кидають їх суди один одному... одні кажуть: "Це не наша підсудність" інші теж про це. Фігня короче із цими судами. Створювалися вони, як правило, для політичних цілей. Для того, щоб розглядати справи державного і бізнесового значення. Усі інші категорії справ Верховна Зрада України законами передає в підсудність місцевих загальних судів. Варто лише глянути на недавні зміни до Кодексу адмін судочинства. Масу категорій справ по дітях війни передали на розгляд до місцевих загальних судів... Виникає питання - нах тоді створювалися адміністративні?
Щось мене провало.....