Я забув пароль Зареєструватись

0
minus plus

...Интересная инфа, делюсь. RSS

HONDA Теревені

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#795060»12-04-2009 21:09...Интересная инфа, делюсь.
+0
ІІІ Міжнародний фестиваль технічних видів спорту
«Технопарк Камяного періоду 2009»
(24 26 квітня)
Громада древнього Камянця докладає чимало зусиль, щоб посісти чільне місце у сфері технічних видів спорту. Вагомим аргументом є фестиваль «Технопарк Камяного періоду», який відбудеться втретє. У рамках фестивалю кілька офіційних змагань всеукраїнського рівня. Дорослі змагатимуться під час проведення І етапу чемпіонату України з авторалі «Стара фортеця» та відкритого Кубку України з мотоболу. Молодь і діти свою вправність продемонструють на чемпіонаті України з картингу серед представників західного регіону та етапу Кубку України з мотокросу.
Матимуть можливість показати себе і автолюбителі. Для них будуть організовані «Авто QVEST» (автоорієнтування по місту), «Автозвук», (краще звукове оформлення авто) «Гонки по приколу» (муніципальні перегони серед жінок). Ті, хто не мають прав, виборюватимуть призи у змаганнях «Дитячий техносвіт» (автомоделювання, авіамоделювання, гонки на електромобілях). Колекціонери похизуються красенями-ретроавтомобілями, а знавці таємниць графіті розмалюють паркан на стадіоні.
Зліт байкерських клубів під стародавньою назвою «Hornwerk», показові виступи авто- і мотошоу, виставки автомобільних та мотоциклетних новинок, тюнінгових кампаній все це зробить настрій дійсно святковим. А на завершення вечірня розважальна програма «Його величність, Авто!» та святковий феєрверк. Таке розмаїття буває лише у місті фестивалів!

Українська фієста
«Травневі дні Камянця-Подільського»
(17-31 травня)
Побувавши на Травневих днях Камянця-Подільського, ви відразу згадаєте казкову іспанську фієсту, запальні ритми бразильського карнавалу та помпезний венеціанський парад.
Камянець офіційний відзначатиме 635 річницю Магдебурзького права. У ці дні він познайомить з роботою органів місцевого самоврядування, збере шанувальників пізнього Середньовіччя та продемонструє макет памятника засновникам міста князям Коріатовичам.
Камянець бізнесовий традиційно на високому рівні проведе інвестиційний форум та продемонструє кращі здобутки підприємців на муніципальній виставці досягнень.
Камянець культурний розпалить пристрасть на конкурсі Міс Камянця-Подільського 2009, запросить на ІІ Міжнародний дитячий фольклорний фестиваль «Веселкове пташеня» та VII Всеукраїнський фестиваль творчих близнюків «Співучі дзеркала».
Камянець спортивний підніме у піднебесся учасників ХІІІ Міжнародного фестивалю повітроплавання «Повітряне братерство 2009» та «Кубку Поділля», помилує око лазерно-світловим шоу «Повітряні кулі під стінами Старої фортеці», пограє мязами на відкритому Кубку міста з бодібілдингу та фітнесу «Antic 2009», виплесне адреналін під час Титульного бою з бойового самбо, продемонструє інтелект на Міжнародному шаховому фестивалі «Квітка на камені».
Камянець молодіжний запросить на І Міжнародний літературно-музичний фестиваль «Серце Європи», згуртує молодь на ІІІ Всеукраїнському фестивалі сучасної української музики «Фортеця-фест», зворушить серце на фестивалі «Місто закоханих», проведе ряд акцій за здоровий спосіб життя.
Камянець освітньо-науковий щиро подякує кращим науковцям з нагоди Дня науки, спробує визначитися із датою заснування міста під час міжнародної науково-практичної конференції та виплесне фонтан емоцій на змаганнях школярів ІІ Дитячі олімпійські ігри Камянця-Подільського.
Камянець соціальний відкриє свою душу під час благодійних аукціонів фоторобіт «Ця прекрасна планета Земля» та поробок неповносправних осіб, теплим словом озветься до матерів з нагоди Дня матері та відзначить переможців конкурсу відеофільмів у номінації «Місто, в якому мріють ангели».
Камянець туристичний гостинно запросить делегації з 15 міст-партнерів на круглий стіл, ретельно підготує підписання договорів про співпрацю з містами: Владимир (Росія), Делф (Нідерланди), Ечміадзин (Вірменія), Безансон (Франція) та організує незабутню фотовиставку про них «Моє місто». Усе це на острові скарбів лише один раз на рік.

І Міжнародний фестиваль «Ретрофест»
( 6 7 червня)
Ексклюзивним проектом виглядатиме Міжнародний фестиваль «Ретрофест», який цього року вперше проходитиме у древньому Камянці. Головними винуватцями свята будуть шедеври автомобільного мистецтва минулого століття. На глядачів чекатимуть приємні сюрпризи: виставка старовинних та екзотичних автомобілів, реплікарів та мотоциклів, незабутній парад вулицями Старого міста. Мотобольні емоції вируватимуть на єдиному в Україні спеціалізованому стадіоні.
Якщо цього замало, то ви зможете отримати додаткову порцію позитивного заряду від ретро танців (бугі-вугі, чарльстон, твіст, рок-н-рол) та ритмів джаз-бандів та диксилендів. До того ж концерт за участю зірок української сцени, лазерне шоу та феєрверк. Це далеко не повний перелік сюрпризів, які приготував для Вас справжній острів прадавніх скарбів.

ІІ Всеукраїнський фестиваль водних видів спорту
«Аквадром 2009»
(26 28 червня)
Якщо ваша стихія вода, а ваше кредо активний відпочинок, тоді саме для вас є атмосфера ІІ Всеукраїнського фестивалю водних видів спорту «Аквадром 2009», що пройде на узбережжі Дністра у мальовничому селищі Велика Слобідка. Захід приурочено до Дня молоді.
Любителі захмарних швидкостей та екстриму побачать круті віражі пілотів на катерах і скутерах, віртуозну майстерність приборкувачів водних лиж. Шанувальники більш спокійних видів дозвілля подивляться змагання на байдарках і каное, показові виступи вінтсерфінгістів, а при бажанні самі зможуть відчути увесь драйв. Джипи, катери і повітряні кулі полоскочуть нерви уболівальникам під час змагань з «Триатлону», які одночасно проходитимуть на воді, землі та в повітрі.
Усі бажаючі зможуть помилуватися краєвидами одного із 7 природних чудес України Подільських Товтр, долаючи відстані на швидкісних теплоходах та романтичних ялах. Фанати пляжного волейболу зможуть вдосталь насолодитися майстерністю. Запеклі риболови отримають можливість показати свою вправність та поділитися секретами майстерності із новачками.
Під час конкурсу краси «Дністровська королева» із піни на берег вийдуть доньки чарівної Афродіти. У рамках заходу пройде «Відкрита першість фестивалю з підкидного дурня». Конкурс бардівської пісні «Слобідська ватра» разом із ритмами пляжної дискотека наповнять музикою вечірнє піднебесся та розбудять сільських собак. Буде також можливість долучитися до виставки «Екстремальне фото», поринути у світ дитинства з водними пістолетами в руках.
Одна із ночей фестивалю засвітися яскравими вогнищами та повітряними кулями, вибухне незабутнім феєрверком на лазурному водяному плесо, закарбувавши у памяті спогад про природні скарби Поділля.

І Міжнародний історичний фестиваль «Остання столиця УНР»
та Фієста повітряних куль
( 22 24 серпня)
Відтворення доби Української революції 1917 1921 років має стати одним із найважливіших заходів для громади міста під час святкування Дня Незалежності. Підставою є 90-та річниця, коли Камянець став столицею Української Народної Республіки. Фестиваль під назвою «Остання столиця УНР» відтворить героїчні сторінки становлення Української державності на початку ХХ ст.
Реконструкція військових підрозділів Української галицької армії, Дієвої армії УНР, Червоної армії, армії Пілсудського дасть можливість відчути дух життя воїнів тих буремних подій, а військовий парад Старим містом оцінити муштру тогочасних збройних сил. Постановки вуличних боїв продемонструють тактику ведення бою періоду визвольних змагань.
Життя тогочасного міста немислиме без зіркових постатей доби: М.Грушевського, С.Петлюри, І.Огієнка, яким буде присвячено тематичний круглий стіл. Закладання каменя під памятник Симону Петлюрі це знакова подія не лише для Камянця-Подільського, а й усієї держави в цілому.
Історичну ауру періоду Української революції доповнять музичний репертуар, конкурс патріотичної пісні, мистецькі виставки, театральні постановки. Щоб повністю поринути в епоху, бажаючі зможуть взяти участь у хореографічних майстер-класах. Своїх шанувальників знайде показ моди тієї далекої і водночас близької по духу епохи. Для камянчан та туристів буде вперше представлено новий екскурсійний маршрут Доба УНР у Камянці.
Ще однією знаковою подією стане урочисте святкування 225 річниці з моменту першого польоту повітряної кулі в Україні. На щастя, ці сміливці були саме в нашому місті. Воістину скарби земель українських є вічними, а дух нескореним!

V Міжнародний військово-історичний фестиваль
«Terra Heroica 2009»
(1-4 жовтня)
Відтворення доби Сарматизму в Камянці одне із наймасштабніших дійств на терені Східної Європи. Табір під Старим замком дає унікальний шанс відчути похідні умови життя європейських воїнів XVII ст., а військовий парад можливість оцінити муштру реєстрових козаків, крилатих гусарів, мушкетерів, пікінерів та артилеристів.
Мушкетні залпи, гіркий присмак пороху, палаючі оселі, шалені коні такою виглядає постановка «Баталії під Старим замком», яка відбувається за декілька кроків від глядачів. Трепетно бється серце, коли вечірнім містом рухається півкілометровий вогняний дракон урочиста факельна хода учасників фестивалю. Під стінами відреставрованої Ратуші розгортатимуться події «З історії життя Камянецької громади».
Древній Камянець немислимий без подиху ковальських міхів, рипіння млинарських коліс, запаху свіжотесаної дошки. Саме це спробують передати майстри під час реконструкції ремісничих цехів, яких у місті нараховувалося 16.
Посилить ефект часового переміщення культурно-історична реконструкція доби Сарматизму. Лише щасливчики разом із Подільським шляхетським ополченням та реконструкторами потраплять на Вечірню учту у Старому замку. Вони матимуть можливість послухати виступи європейських колективів етнічної музики та зразки автентичної кобзарської та лірницької майстерності. Щоб повністю поринути в епоху, бажаючі зможуть взяти участь у хореографічних майстер-класах. Духовну ауру доповнить фестиваль «Flos in lapide», на якому звучатиме органна музика, хоровий спів та солоспів епохи бароко.
Своїх глядачів зберуть унікальні стилізовані змагання силачів «Срібна підкова», які вдруге проходитимуть в рамках фестивалю. Найбільшим скарбом нації є земля, яка народжує героїв!
...Выглядит это все примерно так...(инфа прошлых лет...)






А  Хонда-Мафия там бывает?  Very Happy
SABOV STUDIO

Форум : HONDA Теревені