Я забув пароль Зареєструватись

Грузовой транзит RSS

HONDA Право

Добавить в Facebook Добавить в Twitter

#769608»16-03-2009 23:04Грузовой транзит
+0
Подскажите кто знает Разрешено ( не запрещено) движение грузовых автомобилей по окружной дороге Киева в дневное время. Какие постановы действуют по етому поводу? Кто даёт разрешения если есть запрет на движение в дневное время? Мне через неделю надо прогнать 8 фур с Одесской трассы на Харьковскую.
#769709»17-03-2009 08:39Грузовой транзит
+0
MGR, могу ошибаться, действует ли оно сейчас http://www.uazakon.com/document/fpart15/idx15976.htm
- "Здесь разворот есть?"
- "Есть! Но он платный!"
#770163»17-03-2009 13:29Грузовой транзит
+0
Tolstiy:MGR, могу ошибаться, действует ли оно сейчас http://www.uazakon.com/document/fpart15/idx15976.htm

Действует, но в редакции від 11 березня 2008 року N 323. Там ничего интересного нет.
Все сладкое здесь:

ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 25.07.2008 р. N 1024

Київ

Про додаткові заходи щодо впорядкування руху вантажного автотранспорту в місті Києві

Відповідно до статей 6, 9 Закону України "Про дорожній рух", Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з урахуванням Конвенції про договір міжнародних автомобільних перевезень вантажів і Угод про міжнародні автомобільні перевезення та з метою поліпшення організації дорожнього руху та його безпеки, поліпшення екологічного стану та підвищення пропускної спроможності вулично-шляхової мережі м. Києва в межах функцій органу місцевого самоврядування:

1. Заборонити заїзд вантажного транспорту загальною масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год., крім автомобілів, які здійснюють перевезення вантажів у міжнародному сполученні.

Заїзд в межі міста Києва автомобілів, які здійснюють перевезення вантажів у міжнародному сполученні, дозволити з 10.00 год. до 17.00 год. при наявності у водіїв міжнародної товарно-транспортної накладної "CMR" або книжки міжнародних дорожніх перевезень (МДП) та обладнання автопоїздів знаком "TIR".

2. Рух транзитного вантажного транспорту територією міста Києва дозволити лише по проспекту Бажана, Столичному шосе, вулиці Академіка Заболотного, площі Одеській, Кільцевій дорозі, проспекту Академіка Палладіна, площі Гостомельській, вулиці Міській (на ділянці від площі Гостомельської до перехрестя з Гостомельським шосе), Гостомельському шосе, Новій дорозі (Київського міського напівкільця), проспекту Мінському, площі Тараса Шевченка, вулиці Полярній, вулиці Богатирській, площі Тульській, проспекту Московському, проспекту Ватутіна, площі Керченській, вулиці Братиславській, проспекту Броварському з 20.00 год. до 07.00 год.

3. Заборонити заїзд вантажних транспортних засобів з дозволеною максимальною загальною масою понад 4,5 тонни (якщо дорожніми знаками не обумовлено іншого), а також тракторів, самохідних машин і механізмів (крім автомобілів аварійних та оперативних служб) в центральну частину міста Києва, обмежену наступними вулицями і площами:

- пл. Перемоги - Повітрофлотський шляхопровід - вул. Чорновола - вул. Глибочицька - вул. Верхній (Нижній) Вал - вул. Набережно-Хрещатицька - Набережне шосе - бульвар Дружби народів - площа Либідська - вул. Горького - вул. Саксаганського - пл. Перемоги.

Заїзд вантажного транспорту з швидкопсувним вантажем в центральну частину міста дозволити в період з 20.00 год. до 07.00 год.

У невідкладних випадках для заїзду вантажних автомобілів з дозволеною максимальною масою понад 4,5 тонни у центральну частину міста Києва (та у межі міста Києва, до затвердження тарифів на послуги з видачі дозволів (перепусток) для заїзду вантажного транспорту в межі міста Києва) діє порядок видачі відповідних перепусток, затверджений наказом Головного управління транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 10.01.2007 N 2, який зареєстровано в Головному управлінні юстиції в місті Києві 25.01.2007 за N 2/737.

4. Головному управлінню з питань торгівлі та побуту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) вжити відповідні заходи щодо забезпечення власниками закладів торгівлі, які розташовані у центральній частині м. Києва, обмеженій вулицями і площами, визначеними пунктом 3 цього розпорядження, перевезень товарів вантажними автомобілями загальною масою понад 4,5 тонни з 20.00 год. до 07.00 год.

5. Заборонити в період, коли температура повітря більше ніж + 28° C, рух великовагового транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн на окремих вулицях та дорогах м. Києва з 10.00 год. до 22.00 год.

6. Визначити відповідальним за спостереження перевищення допустимих норм температури повітря (понад + 28° C) та інформування управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві для здійснення заходів щодо заборони руху великовагового транспорту загальною вагою понад 24 тонни КК "Київавтодор".

7. Головному управлінню контролю за благоустроєм міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з метою уникнення забруднення дорожнього полотна вулично-шляхової мережі міста забезпечити постійний контроль за організаціями, які здійснюють перевезення вантажівками в місті, щодо недопущення просипання та проливання на дорожнє полотно вулиць та доріг міста сипких та рідких будівельних матеріалів.

8. Просити Київську регіональну митницю:

8.1. Не видавати та не погоджувати ліцензії та дозволи суб'єктам зовнішньоекономічної діяльності на право відкриття та експлуатації митних ліцензійних складів та складів тимчасового зберігання на території міста з метою винесення їх за межі міста.

8.2. Погодити з Головним управлінням транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та управлінням ДАІ ГУ МВС України в м. Києві схему руху вантажного транспорту територією міста до митних комплексів за адресами:

- вул. Новопирогівська, 58, ВМК АТ "Українська автомобільна корпорація";

- Столичне шосе, 100, ВМК ТОВ "Атлантік";

- вул. Малинська, 20, ВМК ВАТ "Київське автотранспортне підприємство 13054";

- вул. Богатирська, 1, ВМК ТОВ "Фрозен Фріо";

- вул. Туполєва, 23, ВМК ЗАТ "Київтрансекспедиція".

9. Комунальному підприємству "Київдорсервіс":

9.1. Виступити замовником розробки і погодити Схему маршрутного орієнтування та Схему заборони руху вантажного транспорту в період, коли температура повітря більше ніж + 28° C, на вулично-шляховій мережі м. Києва та на території Київської області.

9.2. Відповідно до розроблених схем, передбачених у підпункті 9.1 цього розпорядження, провести роботи із виготовлення та встановлення відповідних технічних засобів регулювання дорожнім рухом в термін до 15.08.2008.

10. Головному управлінню транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації):

10.1. Спільно з Головним управлінням з питань взаємодії з засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) підготувати інформацію для автоперевізників щодо обмеження заїзду вантажного транспорту загальною масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год.

10.2. Головному управлінню транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) звернутись до Міністерства транспорту та зв'язку України з проханням проінформувати про зміст цього розпорядження відповідні компетентні органи в країнах, що підписали Конвенцію міжнародних дорожніх перевезень та Угоди про міжнародні автомобільні перевезення.

10.3. Просити Асоціацію міжнародних автомобільних перевізників України проінформувати про зміст цього розпорядження відповідні компетентні органи в країнах, які підписали Конвенцію міжнародних дорожніх перевезень та Угоди про міжнародні автомобільні перевезення.

10.4. Як головному розпоряднику бюджетних коштів здійснити фінансування робіт, передбачених підпунктом 9.2 пункту 9 цього розпорядження, за рахунок перерозподілу асигнувань.

11. Просити управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві та управління ДАІ ГУ МВС України в Київській області з 01.08.2008 здійснювати контроль за виконанням пунктів 1, 2, 3, 5 цього розпорядження.

12. Просити Київську обласну державну адміністрацію продовжити роботи щодо опрацювання питання можливості власників існуючих логістичних центрів, автотермінальних комплексів, митних ліцензійних складів, а також об'єктів дорожнього сервісу, які мають площадки для відстою вантажного транспорту, розміщені на території Київської області, здійснювати на відповідних умовах відстій вантажних транспортних засобів у години, коли рух територією м. Києва заборонено.

13. Керівникам підприємств вантажного транспорту, розташованих в центральній частині міста, визначеній у пункті 3 цього розпорядження, погодити з Головним управлінням транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та управлінням ДАІ ГУ МВС України в м. Києві схеми заїзду та виїзду вантажних транспортних засобів до центральної частини міста.

14. Керівникам підприємств, установ і організацій, незалежно від форм власності, які мають вантажні автомобілі та механічні транспортні засоби, провести з водіями цих транспортних засобів роз'яснювальну роботу та забезпечити виконання цього розпорядження.

15. Створити комісію з оперативного розгляду питань заїзду вантажного транспорту масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год. та затвердити її склад, що додається.

16. Затвердити Положення про порядок роботи комісії з оперативного розгляду питань заїзду вантажного транспорту масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год., що додається.

17. Комунальному підприємству "Київдорсервіс":

17.1. Затвердити за погодженням Головного управління з питань цінової політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) тарифи на послуги з видачі дозволів (перепусток) для заїзду вантажного транспорту в межі міста Києва.

17.2. Розробити та затвердити зразок дозволу (перепустки) на заїзд вантажного транспорту в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год.

18. Визнати такими, що втратили чинність:

18.1. Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 11.03.2008 N 323 "Про додаткові заходи щодо впорядкування руху вантажного автотранспорту в місті Києві" та від 03.07.2008 N 911.

18.2. Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 30.04.2008 N 606 "Про внесення змін та доповнень до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 11.03.2008 N 323".

18.3. Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 29.05.2008 N 772 "Про внесення змін та доповнень до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 11.03.2008 N 323".

19. Першому заступнику голови Київської міської державної адміністрації Бассу Д. Я. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.

20. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.



Виконуючий обов'язки голови
Д. Басс



ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
від 25 липня 2008 р. N 1024


Склад
комісії з оперативного розгляду питань заїзду вантажного транспорту масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год.

Басс Денис Якович
перший заступник голови Київської міської державної адміністрації, голова комісії
Шпильовий Іван Федорович
начальник Головного управління транспорту, заступник голови комісії
Глінський Георгій Ярополкович
генеральний директор Комунальної корпорації "Київавтодор"
Гриненко Володимир Іванович
перший заступник голови ради АсМАП - голова регіональної ради АсМАП м. Києва (за згодою)
Кожушко Вадим Валерійович
заступник начальника з експлуатаційного утримання доріг у Київській області
Ламбуцький Микола Михайлович
директор КП "Київпастранс"
Лукашина Марина Володимирівна
начальник Головного управління економіки та інвестицій
Сіренко Анатолій Петрович
начальник УДАІ ГУ МВС України в м. Києві (за згодою)
Стус Василь Олександрович
директор КП "Київдорсервіс"
Шпарик Михайло Миколайович
начальник Головного управління комунального господарства
Щербенко Василь Прокопович
начальник Головного управління з питань торгівлі та побуту
Яворовський Петро Петрович
генеральний директор Київського комунального об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень "Київзеленбуд"
Яструбинський Василь Іванович
начальник Головного управління з питань цінової політики.



Заступник голови -
керівник апарату

Б. Стичинський



ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
від 25 липня 2008 р. N 1024


ПОЛОЖЕННЯ
про порядок роботи комісії з оперативного розгляду питань заїзду вантажного транспорту масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год.

1. Це Положення розроблено відповідно до Закону України "Про дорожній рух", Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" з метою оперативного розгляду питань заїзду вантажного транспорту масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год.

2. Метою роботи комісії з оперативного розгляду питань заїзду вантажного транспорту масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год. (далі - комісія) є створення єдиних критеріїв для оформлення документів та видачі дозволів (перепусток) для заїзду вантажного транспорту масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год. та оперативний розгляд заяв на отримання дозволів (перепусток) для заїзду вантажного транспорту масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год.

3. Свою діяльність комісія здійснює відповідно до законодавства України, рішень Київської міської ради, розпоряджень Київського міського голови, розпоряджень виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

4. Комісія відповідно до покладених на неї завдань:

4.1. Розглядає заяви юридичних, фізичних та фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності (далі - суб'єкти) на отримання дозволу (перепустки) для заїзду вантажного транспорту масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год., подані до Головного управління транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та приймає рішення про надання дозволу (перепустки) або відмову в наданні з обґрунтуванням причини такої відмови.

4.2. Передає результати розгляду заяв суб'єктів на отримання дозволу (перепустки) для заїзду вантажного транспорту масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год. до Служби допомоги Київського міського голови - киянам "Call-центр" для інформування населення відносно прийнятих рішень.

4.3. Встановлює місячну квоту кількості дозволів (перепусток), які планується видати на наступний місяць.

4.4. Визначає перелік товарів, для перевезення яких встановлюється пріоритет на отримання дозволу (перепустки) для заїзду вантажного транспорту залежно від виду товару та сезону року.

4.5. Визначає перелік товарів, для перевезення яких видаються безкоштовні дозволи (перепустки) для заїзду вантажного транспорту, з обґрунтуванням необхідності таких дій.

4.6. За письмовим зверненням суб'єктів надає роз'яснення та консультації з приводу отримання дозволів (перепусток) для заїзду вантажного транспорту.

4.7. Здійснює інші необхідні дії, передбачені цим Положенням.

5. Реалізацію рішень комісії здійснює КП "Київдорсервіс", яке відповідно до наданих повноважень видає дозволи (перепустки) для заїзду вантажного транспорту масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год. відповідно до прийнятого позитивного рішення комісії протягом 5 днів після прийняття такого рішення.

6. Для отримання дозволу (перепустки) для заїзду вантажного транспорту масою більше 4,5 тонни в межі міста Києва з 07.00 год. до 20.00 год. суб'єкти подають до Головного управління транспорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) письмову заяву на отримання дозволу (перепустки) та додані до неї документи, які передаються на чергове засідання комісії.

7. Заява має містити такі відомості:

а) щодо фізичних осіб:

- дату заповнення;

- кількість та тип вантажного транспорту із зазначенням номерних знаків;

- прізвище, ім'я та по батькові, інші паспортні дані;

- обґрунтування необхідності заїзду вантажного транспорту в місто Київ з 7.00 год. до 20.00 год.;

- зазначення можливих наслідків (ризиків) у разі неотримання дозволу (перепустки) із наданням підтверджуючих документів щодо можливих ризиків;

- маршрути руху вантажного транспорту, починаючи з місця відправки і до місця призначення, з деталізацією маршруту містом Києвом, із зазначенням кількості поїздок містом Києвом за одну добу;

- адреса з зазначенням номерів телефону, факсу;

б) щодо юридичних осіб:

- дату заповнення;

- кількість та тип вантажного транспорту із зазначенням номерних знаків;

- повне найменування, місцезнаходження, номери телефонів, факсу;

- дата, місце і орган реєстрації;

- загальні відомості про посадових осіб органу управління;

- відомості про осіб, уповноважених діяти від імені учасників конкурсу і які мають право підписувати юридичні документи (доручення);

- обґрунтування необхідності заїзду вантажного транспорту в місто Київ з 7.00 год. до 20.00 год.;

- зазначення можливих наслідків (ризиків) у разі неотримання дозволу (перепустки) із наданням підтверджуючих документів щодо можливих ризиків;

- маршрути руху вантажного транспорту, починаючи з місця відправки і до місця призначення, з деталізацією маршруту містом Києвом, із зазначенням кількості поїздок містом Києвом за одну добу.

До заяви додаються:

- засвідчені в установленому порядку копії свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності, довідки ЄДРПОУ;

- документи (витяг з торговельного, банківського або судового реєстру тощо), що підтверджують реєстрацію юридичної особи у країні її місцезнаходження, - для нерезидентів.

8. Контроль за заїздом вантажного транспорту в місто Київ здійснюється працівниками УДАІ ГУ МВС України в м. Києві відповідно до покладених обов'язків згідно з чинним законодавством.

9. Термін дії дозволів (перепусток) для заїзду вантажного транспорту визначається комісією.

10. Засідання комісії вважається правомочним, якщо на ньому присутня не менше, ніж половина її складу.

Засідання комісії веде голова, а в разі його відсутності - заступник голови. Голова комісії не несе персональної відповідальності за рішення, прийняте комісією колегіально.

За результатами розгляду заяви комісія простою більшістю голосів членів комісії, присутніх на її засіданні, приймає рішення про надання дозволу (перепустки) або відмову в його наданні. У разі рівного розподілу голосів, голос головуючого є вирішальним.

Рішення комісії оформлюється протоколом, який підписують головуючий та присутні члени комісії на засіданні.

11. Засідання комісії збирається в міру надходження заяв, але не рідше, ніж один раз на тиждень.



Заступник голови -
керівник апарату

Б. Стичинський

#770252»17-03-2009 14:48Грузовой транзит
+0
25 липня 2007 року Виконавчий орган Київської міської ради (Київська міська державна адміністрація) видав чергове розпорядження № 1024 „Про додаткові заходи щодо впорядкування руху вантажного транспорту в місті Києві”, згідно з яким, як і в попередніх розпорядженнях:
„Забороняється з заїзд вантажного транспорту загальною масою більше 4,5 тонн в межі міста Києва з 07-00 год. до 20-00 год.
Заїзд в межі міста Києва автомобілів, які здійснюють перевезення вантажів у міжнародному сполученні, дозволити з 10-00 год. до 17-00 год. при наявності у водіїв міжнародної товаро-транспортної накладної „CMR” або книжки міжнародних дорожніх перевезень (МДП) та обладнання автомобіля знаком TIR”

Також дане розпорядження відміняє всі попередні розпорядження з цього приводу, а саме № 323 від 11.03.08, № 606 від 30.04.08, № 772 від 29.05.08, № 823 від 09.06.08, № 911 від 03.07.08.

За детальнішою інформацією рекомендуємо звертатись до САLL-Центру КМДА за тел. (044) 0-51, або на сайт http://call.kmda.gov.ua/.
"Машина - это не человек, с машиной нужно обращаться с любовью." Вальтер Рерль

Форум : HONDA Право