СКАЖІТЬ
СОБІ –
«Я НЕ ПОРУШУЮ!»
Редакція журналу «Україна» разом із столичним управлінням ДАІ пропонують усім автовласниками взяти участь в акції «Я не порушую!» Цей захід – не тільки ваш особистий внесок у безпеку руху на вулицях Києва, а й реальна можливість виграти 5000 гривень. Не ви платитимете за порушення правил. Вам заплатять за те, що ви їх не порушуєте!
Умови акції:
Усім бажаючим треба повідомити редакцію про свій намір узяти участь в акції для складення реєстру учасників.
Ваша машина буде обладнана наліпкою з назвою акції, водію буде видано талон, яким ДАІ засвідчує право участі.
Тривалість акції – три місяці. Після закінчення цього терміну серед учасників буде проведено розіграш грошового призу. Цей розіграш відбудеться як проста лотерея серед талонів водіїв.
До розіграшу буде допущено автовласників, щодо яких під час акції не було складено жодного протоколу порушення ПДР.
Скажіть собі – «Я не порушую!» - і ми разом наведемо лад на вулицях Києва. Скажіть те саме своїм друзям – і хтось із вас отримає непоганий подарунок до Нового Року!
За подробицями звертайтесь:
Тел.: (067)236-43-91, (067)401-12-27
Свої дані (ПІБ, модель авто, контактний телефон) для реєстру учасників надсилайте на e-mail:
barline(a)inbox.ru
p_i_c(a)ukr.net
http://ukraina-magazine.com.ua/news.php?action=newsdescription&target=126
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!»