А К Т
ПРОГОЛОШЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
Виходячи із смертельної небезпеки, яка нависла була над
Україною в зв'язку з державним переворотом в СРСР 19 серпня 1991
року,
- продовжуючи тисячолітню традицію державотворення на
Україні,
- виходячи з права на самовизначення, передбаченого Статутом
ООН та іншими міжнародно-правовими документами,
- здійснюючи Декларацію про державний суверенітет України,
Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки
урочисто
п р о г о л о ш у є
н е з а л е ж н і с т ь У к р а ї н и та створення самостійної
української держави - УКРАЇНИ.
Територія України є неподільною і недоторканною.
Віднині на території України мають чинність виключно
Конституція і закони України.
Цей акт набирає чинності з моменту його схвалення.
ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
24 серпня 1991 року
З Днем Незалежності! 
HONDA Теревені
|
З Днем Незалежності!!!
Нехай нам важко, нехай не все получається, впевнений що йдемо вірним шляхом. Слава УКРАЇНІ!!! Істина поруч...(с) |
Ще не вмерла Україна!!!!!!!
Ура!!!!!! ![]() Есть город который я вижу во сне...
067 99О 42 О4 |
Слава Україні!
З Днем Незалежності! *тихенько на вухо* Sergio, не "не получається", а "не виходить" ![]() And remember! Respect - is everything!
(с) 8-067-403-двадцать пять-ноль три |
Kollega:Слава Україні!
Ура! Всiх зi святом! Ленчику, а що з ранку нiхто й келиха не пiднiме? /витягла копита з води та пiшла пiд парасольку шукати в холодильнику у чому б побовтати жало/ З Днем Незалежності! ![]() |
ZebrIK, всі хто могли - почали ще з вечора ))) що видно із сусідньої теми...
Я не міг, тому шо буду наливатися годинки через три ))) And remember! Respect - is everything!
(с) 8-067-403-двадцать пять-ноль три |
Усих вiтаю!! З Днем Незалежності!!!
![]() |
Вітаю зі святом - Днем Незалежності !!!
Ура товарищи ![]() veni vidi vici |
*тихенько на вухо* Kollega Слава Україні! Героям Слава!
Added after 51 seconds: зы: а харашо то как сейчас в офисе... тихо)))))))) ...але тільки вночі. Вона сідала на даху з чашкою міцного чаю з бергамотом, а точніше бергамоту з чаєм... © Кая |
Досить там один одному вуха облизувати
![]() Ми падаємо, іноді дуже боляче падаємо. Але йдемо вперед. Хай нам вистачає сил і бажання ніколи не зупинятися. ZebrIK, треба туди-сюди з'їздити, а потім - без сумніву ![]() ![]() Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь». |
Зi святом,спiвгромадяни.Хоч,я i святкую День Незалежностi 22.01,але все ж...
Укра"на найвище за все! VIA EST VITA |
Будьмо! Зі святом Україна.
|
З Днем Незалежності !
Слава Украiнi ! |
s prazdnikom vseh!!!
067~35~11~22~8 |
немного странно было смотреть пролет самолетов под оркестр играющий "призрак оперы"..
Чёрный кот, перебегающий вам дорогу, означает, что животное всего лишь спешит куда-то по своим делам. Не усложняйте. |
Вітаю усіх зі святом!!! Парад дивився по ТВ а літаки з вікна на роботі!! Гарно але ж мало!!!
![]() В каждом человеке можно найти что нибудь хорошее...... особенно если его хорошенечко обыскать
+380505658150, +380983357151 |
С удовольствием попил кефиру в этот знаменательный день.
![]() |
Бажаю щоб кожен з нас був хочаб трішки патріотом нашої держави!
З св'ятом! |
Ребята, с Праздником вас! К сожалению, в силу обстоятельств, не смогли остаться на воскресение у вас. Но зато лично я попал на освящение байков в КиевоПечерскихЛаврах. Кучу белорусов там встетил =) ну и репетиции тоже наблюдали =)
Я не люблю умеренной езды! И скорость ниже 100 я не приемлю!
Мне принцип "тише едешь..." до п..ы! По мне - разгон, полет... и мордой в землю! |
mazy:немного странно было смотреть пролет самолетов под оркестр играющий "призрак оперы"..
Да !!! Этот мега-креатив и меня порадовал ![]() ![]() |
Вітаю всіх зі святом!!!
Пи?дець расістській педе№астії!
Вчиняй з людиною так, як хотів щоб з тобою обійшлися. |
ZebrIK:
Ура! Всiх зi святом! Ленчику, а що з ранку нiхто й келиха не пiднiме? /витягла копита з води та пiшла пiд парасольку шукати в холодильнику у чому б побовтати жало/ З Днем Незалежності! ![]() Давай трям, я налив вже ![]() Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь». |
mazy:немного странно было смотреть пролет самолетов под оркестр играющий "призрак оперы"..
И я заметил, странно ![]() Added after 1 minutes: chief39:
ZebrIK:
Ура! Всiх зi святом! Ленчику, а що з ранку нiхто й келиха не пiднiме? /витягла копита з води та пiшла пiд парасольку шукати в холодильнику у чому б побовтати жало/ З Днем Незалежності! ![]() Давай трям, я налив вже ![]() Трям!!! ![]() Пи?дець расістській педе№астії!
Вчиняй з людиною так, як хотів щоб з тобою обійшлися. |
krinichka:
И я заметил, странно ![]() Ну и память у Вас, шановний ![]() |
З Днем Незалежності! Героям слава! ![]() Added after 3 minutes: chief39, krinichka, mpa, ![]() Каждому свое ...
web, seo, компьютерная помощь |
Форум : HONDA Теревені
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))