Я забув пароль Зареєструватись

0
minus plus

Как выйти замуж :) RSS

HONDA Теревені

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#511900»03-04-2008 16:42Как выйти замуж :)
+0
Короче, моя младшая сестричка поделилась, что выходит замуж. Любовь-морковь, он - Бог и т.д. Эх... Я прослезилась просто. Мне сказала первой.  Sad
Но закралась в их молодой мозг романтичная мысля сбежать от всех и тайно пожениться. А-ля Тургенев, блина Sad В Болгарии, Одессе, Львове или ещё где-то. Но не в Киеве. Как сие осуществить? Какая процедура поженительства не по месту жительства?
1 вариант. Украина, но не Киев.
2 вариант. Ближнее зарубежье - финансово не потянут дальше.

Помогите старшей сестре осуществить сетренкину поженительскую мечту :)
#511905»03-04-2008 16:45Как выйти замуж :)
+0
monkey,  Исходя из пункта 2, Лас Вегас предлагать не буду.
А если серьёзно, не разу не сталкивался с прецедентами. Но исходя из общего уровня коррумпированности общества больших проблем не вижу. Любой сельсовет за пределами Киева обеспечит инкогнито.
#511917»03-04-2008 16:54Как выйти замуж :)
+0
в Бабруйск - самое оно!  Cool  Laughing
Мань, сорри, по теме не компетентен, а вобсчем не сдержалсо :)
Об7 ЧЧ2І9б5
#511923»03-04-2008 16:59Как выйти замуж :)
+0
у меня друг веньчался в Египте... если ехать не в сезон - достаточно не дорого...
Жил человек полнеющий. А так вообще вполне еще.
#511924»03-04-2008 16:59Как выйти замуж :)
+0
Бибизяна, если щас, то в Умани, в том самом парке. денить в тихом запущенном углу с буйной растительностью. романтика шокапец
Ой, всё
#511926»03-04-2008 16:59Как выйти замуж :)
+0
Tar(a)kan, а чем Бобруйск так примечателен, Таракаша? И вообще, я тут сижу, сморкаюсь в платочек от чувственности (выросла моя маленькая девочка), а ты... флудер.
#511931»03-04-2008 17:01Как выйти замуж :)
+0
+1 к Сат...или где-нить на Закарпатье в горах...
I'm beggin...Put your loving hand out, baby...
#511933»03-04-2008 17:02Как выйти замуж :)
+0
Satirka:Бибизяна, если щас, то в Умани, в том самом парке. денить в тихом запущенном углу с буйной растительностью. романтика шокапец


Романтику я ей подскажу. Меня юридическая часть интересует. Поехать на Гаваи, нарядиться в гирлянды из магнолий - это можно всё... Но как это юридически закрепить?
#511936»03-04-2008 17:04Как выйти замуж :)
+0
Весна, точно! в горах! а потом нажраться с вуйками и принять ислам.

шота варенички на обед недобрые были...

Added after 31 seconds:

нудная ты, Бибизяна :) щас гляну
Ой, всё
#511941»03-04-2008 17:06Как выйти замуж :)
+0
Венчаться - да.
А вот штамп в паспорте и запись в книге регистрации в ЗАГСЕ - только по месту прописки(регистрации) одного из супругов.
Могу ошибаться но самому пришлось из киева ехать на родину чтобі зарегистрировать брак.
#511945»03-04-2008 17:10Как выйти замуж :)
+0
Satirka: нудная ты, Бибизяна :) щас гляну

Я такая. Не то, шоб нудная, но доставучая иногда, шо капец...
#511946»03-04-2008 17:11Как выйти замуж :)
+0
карочи
по закону - в любой регистрирующий орган по выбору невесты/жениха
без привязки к прописке/регистрации

Added after 1 minutes:

читайте
мне ужасновлом)))

3. Реєстрація шлюбу
1. Жінка та чоловік, які бажають зареєструвати шлюб, подають письмову заяву про реєстрацію шлюбу за встановленою формою до будь-якого органу реєстрації актів цивільного стану за їхнім вибором (додаток 14).
Заява про реєстрацію шлюбу подається жінкою та чоловіком особисто.
Якщо жінка і (або) чоловік не можуть через поважні причини особисто подати заяву про реєстрацію шлюбу до державного органу реєстрації актів цивільного стану, таку заяву, нотаріально засвідчену, можуть подати їх представники. Повноваження представника мають ґрунтуватися на нотаріально посвідченій довіреності.
2. При поданні заяви про реєстрацію шлюбу жінка та чоловік пред'являють на посвідчення своєї особи паспорт або паспортний документ.
Заяви про реєстрацію шлюбу від громадян України, які постійно проживають за кордоном, приймаються за паспортом громадянина України для виїзду за кордон.
Заяви про реєстрацію шлюбу в органах реєстрації актів цивільного стану України громадян України, які тимчасово проживають за кордоном, приймаються при пред'явленні паспорта громадянина України.
Заяви громадян України, які оформили виїзд на постійне місце проживання до іншої країни, але ще не виїхали за кордон, приймаються відділами реєстрації актів цивільного стану на підставі паспорта громадянина України для виїзду за кордон за наявності довідки про сімейний стан заявника, виданої уповноваженим органом, якому було здано паспорт громадянина України.
3. Особи, які відбувають у закордонне плавання і мають посвідчення особи моряка, при поданні заяви про реєстрацію шлюбу повинні пред'явити до органу реєстрації актів цивільного стану паспорт громадянина України.
4. Іноземці та особи без громадянства для реєстрації шлюбу в Україні повинні пред'явити національний паспорт або паспортний документ з відміткою про реєстрацію уповноваженого органу щодо законності їх перебування в Україні, якщо інше не передбачене чинним законодавством України.
5. Особи, які раніше перебували в шлюбі, можуть зареєструвати повторний шлюб тільки при пред'явленні документів, що підтверджують припинення попереднього шлюбу (свідоцтво про розірвання шлюбу, свідоцтво про смерть одного з подружжя, судове рішення або висновок відділу реєстрації актів цивільного стану про визнання шлюбу недійсним).
Для громадян України, шлюб яких припинено за кордоном, а також іноземців та осіб без громадянства таким документом може бути рішення суду про розірвання шлюбу, якщо за законодавством іноземної держави воно є остаточним, свідоцтво про розірвання шлюбу або смерть другого з подружжя чи інші документи про підтвердження припинення попереднього шлюбу, які передбачені законодавством іноземної держави, видані компетентним органом та відповідним чином легалізовані, якщо інше не передбачено міжнародними договорами України, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України.
У заяві про реєстрацію шлюбу, а також у графі "Для відміток" актового запису про шлюб зазначається документ, що підтверджує припинення попереднього шлюбу.
6. Якщо в паспортах або паспортних документах іноземців та осіб без громадянства відсутні відомості про сімейний стан, то вони повинні одночасно подати документ про те, що не перебувають у шлюбі, виданий компетентним органом країни свого громадянства або країни постійного проживання та належним чином легалізований (легалізація консульською установою або дипломатичним представництвом України в цій країні, проставлення апостилю), якщо інше не передбачено чинними міжнародними договорами України.
Зазначені документи можуть бути також видані або легалізовані консульською установою або дипломатичним представництвом цієї країни в Україні та надалі легалізовані Міністерством закордонних справ України, якщо інше не передбачено чинними міжнародними договорами України.
Якщо в паспортах або паспортних документах є відмітка про припинення шлюбу вищезазначених осіб, документ про те, що особа не перебуває в шлюбі, повинен бути пред'явлений за період після розірвання шлюбу.
У разі відсутності в країні походження документів дипломатичного представництва або консульської установи України документи можуть бути легалізовані в найближчому дипломатичному представництві чи консульській установі України, повноваження якої офіційно поширюються на територію країни походження документів. Документи, що посвідчують сімейний стан цієї категорії осіб, можуть бути видані або легалізовані консульською установою країни їх громадянства або країни постійного проживання в тій країні, де одночасно присутнє дипломатичне представництво або консульська установа України, у якій ці документи легалізуються для використання в Україні.
7. Громадяни України та особи без громадянства, які проживають в Україні, для підтвердження сімейного стану з метою реєстрації шлюбу в іншій державі подають заяву, засвідчену нотаріально, у якій особа повідомляє про себе, що вона ніколи не перебувала у шлюбі, або про те, що вона раніше перебувала у шлюбі, але зараз її шлюб припинено, та належним чином легалізовану, якщо інше не передбачено міжнародними договорами України, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України.
Громадяни України, які проживають за кордоном, для реєстрації шлюбу та підтвердження сімейного стану подають аналогічну заяву, засвідчену дипломатичним представництвом чи консульською установою України, нотаріусом, або документ про те, що особа не перебуває в шлюбі, виданий компетентними органами країни проживання, який повинен бути належним чином легалізований, якщо інше не передбачено міжнародним договором України, згода на обов'язковість якого надана Верховною Радою України.
8. Якщо документи громадян України, іноземців, осіб без громадянства, які є підставою для реєстрації шлюбу, складені іноземною мовою, до них обов'язково додається переклад тексту на українську мову, достовірність якого засвідчується дипломатичним представництвом або консульською установою України за кордоном, посольством (консульством) держави, громадянином якої є іноземець (країни постійного проживання особи без громадянства), Міністерством закордонних справ, іншим відповідним органом цієї держави або нотаріусом.
Якщо до органів реєстрації актів цивільного стану подається переклад документів, вірність якого засвідчено згідно з законодавством іноземної країни, у якій їх видано, то він повинен бути легалізований у встановленому порядку.
Переклад паспорта або паспортного документа іноземців та осіб без громадянства може бути зроблений також позаштатним перекладачем органів юстиції, у цьому разі його вірність засвідчує керівник відділу реєстрації актів цивільного стану.
Оригінал документа про сімейний стан разом з перекладами всіх вищезазначених документів залишаються у справах відділу реєстрації актів цивільного стану, який прийняв заяву та зареєстрував шлюб.
Документ про сімейний стан дійсний протягом шести місяців з дня його видачі або засвідчення (якщо в ньому не встановлено інший термін).
Про представлений документ робиться відмітка в графі "Для відміток" актового запису про шлюб (назва органу, який видав документ, номер та дата видачі).
9. Державний орган реєстрації актів цивільного стану, який прийняв заяву про реєстрацію шлюбу, повинен ознайомити наречених з їх обов'язком повідомити один одного про стан свого здоров'я, з умовами і порядком реєстрації шлюбу, а також роз'яснити їм права й обов'язки як майбутнього подружжя і батьків та попередити про відповідальність за приховання перешкод до реєстрації шлюбу.
Державний орган реєстрації актів цивільного стану під час приймання заяви про реєстрацію шлюбу інформує наречених про можливість здійснення медичного обстеження та за їх бажанням видає направлення за зразком, затвердженим Міністерством охорони здоров'я.
Про видачу направлення або про відмову наречених від його отримання працівниками державного органу реєстрації актів цивільного стану робиться запис в заяві про реєстрацію шлюбу та актовому записі про шлюб в графі "Для відміток", який скріплюється підписами наречених.
10. За погодженням з нареченими орган реєстрації актів цивільного стану призначає день і час реєстрації шлюбу з додержанням вимог, передбачених статтею 32 Сімейного кодексу України.
Шлюб реєструється в органах реєстрації актів цивільного стану після спливу одного місяця від дня подання нареченими заяви про реєстрацію шлюбу.
У виняткових випадках цей строк може бути скорочений керівником державного відділу реєстрації актів цивільного стану на підставі спільної заяви наречених та документів, які підтверджують наявність поважної причини для його скорочення.
У разі вагітності нареченої, народження нею дитини, а також якщо є безпосередня загроза для життя нареченої або нареченого, за наявності документів, що підтверджують викладені факти, шлюб реєструється у день подання відповідної заяви або у будь-який інший день за бажанням наречених протягом одного місяця.
11. Якщо до державного органу реєстрації актів цивільного стану надійде письмова інформація про наявність перешкод до реєстрації шлюбу, передбачених законодавством, то його реєстрація відкладається, і в цьому разі заявникові, який про це повідомив, пропонується у термін не більше ніж три місяці подати відповідні докази.
Про відстрочку реєстрації шлюбу повідомляються наречені.
Рішення про таке відкладення реєстрації шлюбу може бути оскаржене в судовому порядку.
Орган реєстрації актів цивільного стану може на прохання зацікавлених осіб або зі своєї ініціативи провести необхідну перевірку. За наявності передбачених законодавством перешкод для реєстрації шлюбу орган реєстрації актів цивільного стану відмовляє в його реєстрації і видає письмове роз'яснення. Якщо відомості про такі перешкоди не дістануть підтвердження, то реєстрація шлюбу провадиться на загальних підставах.
12. Якщо наречені не можуть з'явитися з поважних причин до органу реєстрації актів цивільного стану в установлений їм день, то строк реєстрації шлюбу за їх письмовою заявою переноситься згідно з їхнім бажанням на інший день, про що робиться відмітка на заяві про реєстрацію шлюбу та в журналі обліку заяв про шлюб.
У цих випадках строк перенесення реєстрації шлюбу не може перевищувати одного року з дня подання заяви.
13. Якщо наречені не з'явилися до органу реєстрації актів цивільного стану протягом тримісячного строку від дня подання заяви про реєстрацію шлюбу і не повідомили про причину неявки, то заява втрачає чинність.
14. Реєстрація шлюбу через представника не допускається. Присутність нареченої та нареченого в момент реєстрації їхнього шлюбу є обов'язковою.
15. Реєстрація шлюбу провадиться у приміщенні органу реєстрації актів цивільного стану.
За заявою наречених реєстрація шлюбу може відбутися за місцем їхнього проживання, за місцем надання стаціонарної медичної допомоги або в іншому місці, якщо вони не можуть з поважних причин прибути до державного органу реєстрації актів цивільного стану.
У цих випадках наявність поважної причини необхідно підтвердити документально.
Про реєстрацію шлюбу в лікарні, удома або в іншому відповідному місці, а також про документ, що підтверджує наявність поважної причини, зазначається в графі "Для відміток" актового запису про шлюб.
16. За заявою наречених реєстрація шлюбу проводиться в урочистій обстановці. Про таке бажання наречені зазначають у заяві про реєстрацію шлюбу.
17. Реєстрація шлюбу з особою, якій відповідно до Сімейного кодексу України знижено шлюбний вік, провадиться на загальних підставах.
У цьому випадку особа, яка не досягла шлюбного віку, при поданні заяви про реєстрацію шлюбу пред'являє свідоцтво про народження (у разі, якщо нею ще не отримано паспорт громадянина України) та копію рішення суду про надання права на шлюб.
У такому випадку в графі "Для відміток" актового запису про шлюб зазначаються назва суду, яким постановлене дане рішення, номер та дата його постановлення, а в свідоцтві про народження робиться запис про проведену реєстрацію.
18. Факт реєстрації шлюбу на судні засвідчується актом, який складається капітаном судна в присутності двох свідків та підлягає поданню до державного відділу реєстрації актів цивільного стану для отримання свідоцтва про шлюб.
У цьому випадку державним відділом реєстрації актів цивільного стану за спільною заявою подружжя про реєстрацію шлюбу встановленої форми та на підставі акта, складеного капітаном судна, у присутності обох з подружжя провадиться запис про реєстрацію шлюбу в книзі поновлених актових записів про шлюб.
В актовому записі про шлюб проставляються підписи осіб, які зареєстрували шлюб, а також дані їх паспортів або паспортних документів, а в графі "Для відміток" зазначаються підстави його складання: місце, дата складання акта, а також прізвище посадової особи, яка його склала.
На підставі складеного поновленого актового запису про шлюб в день реєстрації державним відділом реєстрації актів цивільного стану видається відповідне свідоцтво про шлюб із штампом "Поновлено".
У таких випадках у графі "Для відміток" актового запису та у графі "Зареєстрували шлюб" свідоцтва про шлюб дата реєстрації шлюбу зазначається відповідно до дати складання акта капітаном судна.
Якщо на день звернення до відділу реєстрації актів цивільного стану одна з осіб, з якою було зареєстровано шлюб на судні, померла, то друга особа має право звернутися до суду із заявою про встановлення факту реєстрації шлюбу.
У цьому разі реєстрація шлюбу провадиться у відділі реєстрації актів цивільного стану на підставі копії рішення суду про встановлення факту реєстрації шлюбу.
19. Реєстрація шлюбу із засудженими, які відбувають покарання в установах виконання покарань, провадиться відділом реєстрації актів цивільного стану за місцезнаходженням цієї установи на загальних підставах, передбачених законодавством України.
20. Особа, яка бажає зареєструвати шлюб із засудженим, заповнює заяву про реєстрацію шлюбу за встановленою формою (у частині, яка торкається її) і представляє її до відділу реєстрації актів цивільного стану.
Відділ реєстрації актів цивільного стану звіряє зазначені в заяві відомості з паспортом або паспортним документом, який посвідчує особу заявника, засвідчує його підпис та правильність зазначених у заяві відомостей і повертає заяву заявнику, який направляє її адміністрації установи виконання покарань для передачі засудженому.
При надходженні заяви про реєстрацію шлюбу адміністрація установи виконання покарань передає її засудженому для заповнення тієї частини, яка торкається його. Правильність зазначених у заяві відомостей та підпис засудженого перевіряються та засвідчуються підписом начальника і гербовою печаткою установи виконання покарань, у якій засуджений відбуває покарання, після чого заява надсилається до органу реєстрації актів цивільного стану, який проводитиме реєстрацію шлюбу.
21. Якщо питання про реєстрацію шлюбу ініціює засуджений, то адміністрація установи виконання покарань забезпечує його бланком заяви про реєстрацію шлюбу встановленої форми. Після заповнення засудженим тієї частини заяви, яка торкається його, адміністрація установи виконання покарань звіряє вказані в заяві відомості з паспортом або паспортним документом, який міститься в особовій справі засудженого, засвідчує його підпис і правильність указаних у заяві відомостей та направляє цю заяву особі, з якою засуджений бажає зареєструвати шлюб. Одночасно цій особі повідомляються найменування та адреса відділу реєстрації актів цивільного стану, у якому може бути проведена реєстрація шлюбу.
При погодженні на реєстрацію шлюбу із засудженим особа, яка отримала таку заяву, заповнює її в тій частині, яка торкається її, та передає до відділу реєстрації актів цивільного стану для засвідчення підпису та відомостей, указаних у заяві, після чого направляє заяву до відділу реєстрації актів цивільного стану, який зазначено в повідомленні установи виконання покарань.
22. Відділ реєстрації актів цивільного стану, який отримав спільну заяву про реєстрацію шлюбу, призначає дату та час реєстрації шлюбу, про що заздалегідь повідомляє наречених, а також адміністрацію установи виконання покарань, у якій утримується засуджена особа, яка бажає зареєструвати шлюб.
23. Реєстрація шлюбу провадиться у присутності нареченого та нареченої у приміщенні, визначеному адміністрацією установи виконання покарань.
24. Реєстрація шлюбу з особами, щодо яких як запобіжний захід обрано взяття під варту, здійснюється відділом реєстрації актів цивільного стану в слідчих ізоляторах лише з письмового дозволу слідчого, органу дізнання або суду, у провадженні яких знаходиться справа, у тому самому порядку і за тими самими правилами, які встановлені для реєстрації шлюбу в установах виконання покарань.
25. Наречені мають право обрати прізвище одного з них як спільне прізвище подружжя або надалі іменуватись дошлюбними прізвищами, або приєднати до свого прізвища прізвище нареченого (нареченої).
Якщо наречені бажають мати подвійне прізвище, то за їх спільною заявою визначається, з якого прізвища буде починатися обране ними прізвище, про що робиться відповідна відмітка в графі "Для відміток" актового запису про шлюб.
Складання більше двох прізвищ не допускається, якщо інше не випливає із звичаю національної меншини, до якої належить наречена і (або) наречений.
Якщо на момент реєстрації шлюбу прізвище нареченої (нареченого) вже є подвійним, вона (він) має право замінити одну із частин свого прізвища на прізвище другого, про що вказується у заяві про реєстрацію шлюбу та проставляється відповідна відмітка в графі "Для відміток".
26. У паспортах або паспортних документах осіб, які зареєстрували шлюб, на відповідній сторінці проставляється штамп про реєстрацію шлюбу із зазначенням прізвища, власного імені, по батькові і року народження другого з подружжя, місця і часу реєстрації шлюбу.
Якщо особа під час реєстрації шлюбу змінила прізвище, то на першій сторінці паспорта або паспортного документа проставляється штамп про те, що він підлягає обміну в місячний строк у зв'язку зі зміною прізвища при реєстрації шлюбу.
Аналогічні штампи проставляються в паспорти або паспортні документи осіб при реєстрації шлюбу із засудженою особою.
У паспорти або паспортні документи іноземців та осіб без громадянства зазначений штамп проставляється в графі "Примітки", а в разі відсутності такої графи штамп проставляється на будь-якій вільній від записів сторінці паспорта або паспортного документа.
Якщо іноземець або особа без громадянства отримали дозвіл на постійне проживання в Україні, що підтверджується посвідкою, виданою уповноваженим органом, то штамп про реєстрацію шлюбу проставляється в обидва документи.
27. Державний орган реєстрації актів цивільного стану зобов'язаний в семиденний строк повідомити районні (міські) військові комісаріати про зміну військовозобов'язаними і призовниками прізвища у зв'язку з реєстрацією шлюбу (додаток 15).
(Наказ|Правила від 2000.10.18, "Про затвердження Правил реєстрації актів громадянського стану в Україні")
Ой, всё
#511947»03-04-2008 17:13Как выйти замуж :)
+0
Satirka, я тебя лучше пойду в аське подостаю...
#511951»03-04-2008 17:15Как выйти замуж :)
+1
monkey, кыця, у меня на каждом веке по варенику с вишнями :) я тебе честно и откровенно заявляю - я не буду сегодня это читать :)
Ой, всё
#511972»03-04-2008 17:28Как выйти замуж :)
+1
Satirka:карочи
по закону - в любой регистрирующий орган по выбору невесты/жениха
без привязки к прописке/регистрации


Танюся, к сожалению, не все тетки в ЗАГСе знают об этом. Я бы даже сказала так, может они и знают, но усиленно делают вид, что вас тут не стояло и ваще валите по месту прописки.

Ну, а по существу, брательник, который прописан в Боярке женился на своей барышне, которая прописана в Запорожье, вообще в Каменец-Подольске (кстати, рекомендую, красотища неимоверная и романтики хоть отбавляй), предварительно съездив туда и хорошенько поговорив с заведующей. Насколько (в валюте) он был убедителен - не знаю, но расписали их в четверг, в неприемный день, когда в ЗАГСе никого кроме них не было, и вообще город был почти пустой, поэтому и фотки, и съемки получились на высшем уровне.

Мы потом прозрели, когда увидели, ЧТО там творилось в субботу!!! Сотни свадеб, кортежей, мост забит, к фортеце не подобраться, вобщем, жах!
Как люди с тобой обращаются — это их карма, а то, как ты реагируешь — твоя
#511977»03-04-2008 17:34Как выйти замуж :)
+0
Satirka, ладно.. Хоть вареником поделись тогда :)
#511982»03-04-2008 17:36Как выйти замуж :)
+0
Еще по законам военного времени командир мог официально расписывать.
Создаёте маленький локалный не очень вооруженный конфликт. Назначаете командира. Он их расписывает.
Нервы надо лечить не тому, кто барабанит пальцами по столу, а тому, кого это раздражает.
#511993»03-04-2008 17:43Как выйти замуж :)
+0
monkey:Satirka, ладно.. Хоть вареником поделись тогда :)


ня! Razz
#512002»03-04-2008 17:52Как выйти замуж :)
+0
Zulu, и капитан корабля может, кстати... Надо их на речку какую-то заслать.

Added after 2 minutes:

 Satirka, ты настоящий друг...
*тщательно пережевывая* А ещё осталось?
#512011»03-04-2008 17:53Как выйти замуж :)
+0
monkey, остались только некошерные - с мясом. давать?
Ой, всё
#512014»03-04-2008 17:56Как выйти замуж :)
+0
Satirka, давай-давай. я ещё с картошкой люблю. Такие есть?
#512065»03-04-2008 18:35Как выйти замуж :)
+0
Как вариант обратится в фирму в соответствующем городе которая организует выездные росписи на природе (кстати абсолютно липовые), но с арочками-цветочками-голубями, очень романтично, а расписаться по приезду дома тихонечко ну или до отъезда.
И не морочить себе голову, связываясь с нашей бюрократией, а то до росписи прийдется собрать кучу справок и съездить в этот город энное количество раз.
Есть город который я вижу во сне...

067 99О 42 О4

Соучастник (1)
#512067»03-04-2008 18:39Как выйти замуж :)
+0
monkey, в Праге в центре города есть костел, где брачуют (пардон за мат   Very Happy ) любых иностранцев вполне законно и официально )
горизонт завален

Почетный Волонтер (1)
#512087»03-04-2008 19:29Как выйти замуж :)
+1
В четверг. Контрактовая. Нарядим кого-нить официально, прицем ему(ей) на грудь медаль "За спасение утопающих", именной сертификат в ламинате тож подготовить не проблема. Выпивка, закуска там палюбэ будут. Толпа орущих "Горькоооо" гарантирована. Велкам  Cool
#512100»03-04-2008 20:10Как выйти замуж :)
+0
tfx:monkey, в Праге в центре города есть костел, где брачуют (пардон за мат   Very Happy ) любых иностранцев вполне законно и официально )


Тыфыксик, как застрявшая в Праге на 2 месяца, скажу, что костелов в этом центре немеряно. Какой их них?

Форум : HONDA Теревені