до речі забув прописати маршрут Камянець Київ
Камянець-Хмельницький-Старокостянтинів-Любар-Чуднів-Житомир- Київ
Окремі збоченці люблять їздити Хмельницький-Вінниця-Житомир, але я вважаю, що дорога там точно така ж тільки більше завантажена фурами і довша. Ну... тут що кому подобається.
Відрізок Київ-Рівне цілком нормальний. Рівне-Дубно-і ще з 30 км - я дуже не люблю. Максимально обережно. Дорога не тільки вузька, але й в коліях і може бути з ямами.
Недоїжджаючи Радивилова і до виїзду з Бродів вже набагато краще. Від Бродів і десь км 20 до Львова - автобан, хоча можуть ще робити обочини. Перед Львовом і на його обїзній справді досить погано. Решта маршруту як правило одна смуга в одну сторону. Обережно на обгонах. Львів-тернопіль завантажена фурами і автобусами. За Тернополем значно спокійніше. Скала-Подільська-Камянець - невисока якість покриття, можуть бути ями. Ну і слідкувати за картою. щоб не заблудитися.
Дуже завантажений фурами відрізок Камянець-Хмельницький. максимально обережно на обгонах. особливо в межах населених пунктів.
Ну і можете дзвонити мені по дорозі - цей маршрут знаю майже напамять.
Added after 59 seconds:
Angel:і чому всі, крім тебе, говорять, що краще спочатку в Камянец, а звідти до Львова, а не навпаки? там що в одну сторону дорога є, а в іншу - немає?

Чесно кажучи не знаю

треба запитати в тих что про це говорить.
Added after 2 minutes:
Баден:Bobbsta, подскажи маршрут, как на Франковск ехал - соираюсь туда на праздники...
Гм.. ти вже встигла забути як ми туди їздили?
Київ-Житомир-Любар-Ланівці-Тернопіль-Теребовля-Бучач-Франківськ. Головний спеціаліст по даному маршруту товариш GreG. Є звичайно й інші варіації, але вони програють цьому маршруту.
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right...
(с) Kurt