Істина поруч...(с)
Дорога в Карпаты....
HONDA Теревені
Кто ездил, подскажит плиз, кудой лучше ехать...маршрут Киев-Хуст...(никогда не ездил машиной в Карпаты )....
|
Sergio, думаю на Ив.Франковск-Тернополь оптимально бу дето +/- 800км получится
... а не хлопнуть ли нам по рюмашке? (с) х/ф Покровские ворота, для несведущих |
dens, на Хуст через франківськ тільки варяти їздять.
маршрут має бути таким Київ-Львів-Мукачів-Хуст(батьківщина мого батька ) ліпшої і коротшої дороги не існує. |
slavko, я тоже больше к этому варианту склоняюсь...хотя по карте самый длинный вроде маршрут...
Істина поруч...(с) |
Sergio, не Серж - Славко прав !!! я чёто продуплил,давно по коммандировкам не ездил видать...
Через Тернополь все колёса там оставишь ... а не хлопнуть ли нам по рюмашке? (с) х/ф Покровские ворота, для несведущих |
Пасиба ребята, выяснено!
Істина поруч...(с) |
Sergio:Пасиба ребята, выяснено! я бы ехал в Хуст так:
Киев-Житомир-Чуднов-Любар-Тернополь-Стрый-Мукачево-Хуст дорога супер на всех участках кроме Тернополь-Стрый...там стремновато. Много сёл. Jedem das Seine |
BONY, а київ львів вже готова дорога. Головне їхати зараз поки сніг не падає, правда в нас кожен день тумани - Британія.
|
slavko:BONY, а київ львів вже готова дорога. Головне їхати зараз поки сніг не падає, правда в нас кожен день тумани - Британія. участок Ровно-Львов стал 2-х полосным и свободным от фур? не думаю... Окружную львовскую сделали?Jedem das Seine |
Ехать буду 30 (утром выезжаю)...планировал воЛьвове переночевать (если тудой поеду)...Славко, мотельчик не подскажешь?
Істина поруч...(с) |
Sergio, 5 років одружений, забув вже що в цій галузі робиться
Added after 3 minutes: BONY, Львів вже не таке велике місто щоб його по обїздній обїзджати- через місто набагато простіше 10 км і ти вже настрийській трасі. Рівне -Лівів - незнаю яка там ситуація, але на тернопільсій трасі колеса можна відірвати. |
Sergio:планировал воЛьвове переночевать (если тудой поеду)...Славко, мотельчик не подскажешь? http://www.turizm24.com.ua/eng/service/291/ уверенный европейский сервис. НО я бы рекомендовал доехать до Стрыя и заехать в отель "Золото Карпат"...мне там оч нравицца...душевное местечко...
http://www.turizm24.com.ua/rus/service/324/ Jedem das Seine |
slavko, я женат уже 11 лет...я ж тебя спросил про МОТЕЛЬЧИК а не БОРДЕЛЬЧИК...мотель-это отель на трассе...
через город проще, если его знаешь...аесли не ездил по нему никогда, и беря во внимание нашу систему развешивания указательных знаков...то можно долго ездить по городу... Істина поруч...(с) |
BONY, ну це не мотельчики а досить дорогі готелі як для нашого регіону.
|
Їхати однозначно через Рівне-Львів-Сколе-Мукачево-Іршава-Хуст. максимально обережним потрібно бути на відрізку Рівне-Львів, особливо на виїзді з Рівного
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right... (с) Kurt |
slavko:але на тернопільсій трасі колеса можна відірвати. це ти кажешь про трасу Тернопіль-Львів... а я завжди намагався об"їзжати Львів...тому що ті 10 км, про які ти кажешь - справжні випробування моїх нервів
прийшов категоричний Ступак і дав усім 3.14здоф взагалі кожен їде так, як йому сподобалося раніше...але Сергій, як я зрозумів, їде вперше... скажу 100%-во: не треба в Бродах повертати наліво колись я довірився українській мапі iGo, йбнврт Jedem das Seine |
Мотель у Львові мабуть все-таки Вікінг. Він на окружній відрізку між Київською і Тернопільською дорогами. Перед зїздом на Стрийську дорогу зліва буде Катерина - це якраз більше бордель. Принаймні був таким 5-10 років тому. На Стрийській трасі за Деревачем (20 км за Львовом) зліва на заправці ніби Бізнес-Фінанс якийсь мотель поставив.
Взагалі я б доїхав до Сколе і там ночував. Проїжджаєш Сколе, за ним розвилка (Святослав): наліво - Славське, направо Ужгород. Наліво 200 м два мотелі. Направо в межах 5 км також щось нове велике збудували. Взагалі, я б перестрахувався, полазив по нету і попередньо зарезервував мотель в тих краях. Ті, про які я писав у Сколе в принципі недешеві, але сама точка зручна для ночівлі: доїзав, переночував і зранку зразу на перевал. Там ще з 3 години їзди мабуть, може трохи більше. What else should I say - everyone is gay
100% Сергій їде вперше...
і вже геть у розпачі, як же йому бл_ть їхати... Готельчик у Стрію записаний...це все що зрозуміло на цей час... Істина поруч...(с) |
BONY, блондинка наліво треба було повертати 10 кільметрів за Бродами. Ну хіба що ти в Тернопіль їхав
Added after 1 minutes: Sergio:і вже геть у розпачі, як же йому бл_ть їхати...
Тільки через Львів. Яблунецький перевал (Яремча-Рахів) тебе точно не порадує. What else should I say - everyone is gay
s2paK, в горах не переночує- все занято багато туристів -НОВИЙ РІК. У вікінг це інакша траса. Треба шукати щось на стрийській трасі, або ночувати у місті.
Редаговано: slavko (27-12-2007 15:10) |
А 2pak таки настирний хлопак...майже переконав... ...але і BONY мій друХ...він не може направити не туди...
Істина поруч...(с) |
Sergio, Боні не місцевий і місцевості не знає
|
Sergio, ти запитай в Боні як він одного разу з Франківська до львова через Трускавець їхав, тоді й зробиш висновки
Вікінг знаходиться на відрізку обїздної дороги Львова на трасі Київ-Чоп. Людина, яка живе в Києві навряд чи попреться на стрийську трасу через місто. В того ж Боніка є подібний досвід Та й взагалі - питання вже неактуальне - Серхіо правильно вибрав місце ночівлі. What else should I say - everyone is gay
s2paK, я загнався весь час думав про "бухту вікінгів"
|
"Золото Карпат" заброньовано...2х2ух місних номери...350 грн за кожну (здається дороговато, но як на крайняк топіде, з урахуванням напливутуристів...) ...теперь ще раз будь ласка по маршруту...як шо не важко, Костя напиши...
Істина поруч...(с) |
Форум : HONDA Теревені
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))