s2paK, візьми карту автодоріг Львівської обл. і порівняй відстані Львів-Броди та Львів-Золочів-Броди, різниця в 1 км. Реально після Олеська дорога дуже покручена і місць для обгону, щоб не викручувати все з мотора і не йти лоб в лоб досить мало. Дійсно Золочів-Львів не є пряма та ше й 1 смуга, але враховуючи значно меншу кількість транспорту (особливо фур) і не настільки покручену дорогу як перед Львовом,
заявляю що через Підгірці-Золочів до Львова доїхати легше ніж по київській трасі.
Їжджу Львів-Рівне постійно вже 4 роки абсолютно різним автотранспортом і вся дорога вже на автоматі. Навіть в період вдсутності ремонтних робіт на Київській трасі всеодно їздив через Підгірці-Золочів, бо легше, простіше, швидше і навіть мальовничіше (Підгірці-Золочів).
На рахунок часу поїздки тре врахувати той факт що я знаю ожен поворот і кожнісіньке місце для зручного обгону, навіть ямки пам'ятаю
. Сівкою йду завжди з крейсерською 150, іншим транспортом помаліш
. Щоб так їхати Підгірці-Золочів-Львів тре дійсно добре знати дорогу. 110-120 намано навіть для першого проїзду, тільки
від Підгірців до Золочева тре бути обережнішим.
Прошу враховувати дану думку, як думку доволі досвідченого водія, який має вкрай великий досвід пересування саме цими дорогами.
Коли зроблять для Олесько, Йосипівки та ін. об'їзну чи хоча би пряму дорогу без явного обмеження видимості тоді думаю мої аргументи втратять зміст.