І знову Фальчук порвав всіх!!!
HONDA Спорт
І знову Фальчук порвав всіх (як Тузік тряпку!!!) однією лівою, бо права була зламала (вже вкотре).Він знову довів всім, що він дійсно великий гонщик ідуже добре знає свою справу.
|
Игорь - молодец! Боролся до последнего... Несмотря на руку...
К вопросу о формулировках... порвал... не порвал... выиграл соревнования - да. Рвал он руку и себя... Приезжайте лучше на ХОК Жизнь прекрасна... Все разрулится.... |
Фальчук конечно молодец, поздравляю!!
Blade, я бы отметил, выйграл у тех кто был на соревновании а не ВСЕХ. а то как-то... J. |
Jordan, треба було тоді тим ВСІМ приїхати (змагання були відкриті для всіх і кожного) і показати всю свою майстерність, а не просто говорити.Ми ж то нічого не говорили, а просто взяли і приїхали на літній ХОК, де Фальчук і вийграв змагання взявши 1-е місце в класі і 1-е місце в абсолюті(при чому результати літнього ХОКу в інеті були зовсім не такі!!!). Бо говорити може кожен, а от довести це ділом не кожному під силу. Так що не будемо сперечатися по цьому поводу і просто скажемо, що ФАЛЬЧУК вийграв (як уже зауважив Іван)5-й етап з Автослалому.А на осінній ХОК ми приїдемо обов"язково.
|
Фальчук рулить, йо!
Вітаємо. Злобний Джо вже прокинувся Доброго ранку, Джо. What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right... (с) Kurt |
s2paK, чого це я злобний? Просто на мій погляд назва теми досить не коректно назване про що сказав. А Фальчуку особливо доводити нічого не треба, він завжди один із претендентів на перші місця, ми щиро раді за нього. І звичайно ж, приїжджайте на ХОК.
J. |
Jordan, ти злобний по свому іміджу. Де ти навчився так писати українською?
What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right... (с) Kurt |
s2paK:Jordan, ти злобний по свому іміджу. Де ти навчився так писати українською? у відрядженні до Бобруйська бугога...казав же йому "Вчи албанську!!!" а він вивчив українську
по справі: Фльчук здивував...зламана рука...відмовився від гіпсу заради змагань!!! Молодець!!! Вітаю! Jedem das Seine |
а ну все рухнули на колени перед великим Фальчуком блиа!!!!!
живу, не приходя в сознание) |
martini:а ну все рухнули на колени перед великим Фальчуком блиа!!!!!
А вы ваще с пилотом курите в сторонке! Запчасти, жидкости Honda/Acura, и не только
O67 72 66 33 5 / О93 460 35 99 / O50 766 4 559 Алексей |
Blade,
"Микола Гнатович. Це не дідуся Панаса казки, а в старину так люди жили. Омелько Пилипів на діжу вішав і повну тістом набивав. А пика в його отака була, їй-бо не брешу. А Грицько встромляв в сраку дишло і біг з ним три километри. А дядько Мирон, вже старий був, а за один раз відривав у корови вим'я. Старий белькоче все тихіше і тихіше. Світло на сцені поступово згасає. Написи "Карасін" і "Магазін" поступово згасають. Не видно нічого крім трьох цигаркових світлячків." (с) Подя No one beneath you can offend you. No one you equal would. |
Усама.такая тонкая ирония....
Сеня, я согласен с Мартини, иронично получилось
J. |
Пропоную змінювати тему після кожного проведеного змагання.
2014 Honda Fan Fest, чем больше указательных пальцев, тем меньше рабочих рук |
бугога!!!!
Форум : HONDA Спорт
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))