проблема існує...
Може Світлана не хоче на власній сторінці висвітлювати суть питань, тому завжди можна звернутись до неї особисто - не докучати, звісно, недоречними запитаннями, побажаннями або задовільняти власну любопитність, а з конкрентними пропозиціями та намірами...
Заздалегіть Дякую за розуміння.
Я знаю, що Вона регулярно та неодноразово пише в відповідні інстанції в Україні, звертається до місцевої влади в Італії. Але поки що марно...
Спробую коротко обрисувати:
1. Погане харчування. Діти не отримують ту кількість та якість їжі, яка має бути в раціоні. Паста, варені овочі, відсутність рідкої їжі, молочної продукції - це не раціон для дітей...
2. Відсутність вихователів. Світлана - директорша. Вона з дітками там одна - і за Маму/Тата, і за вчительку, і за подругу тощо....
3. Відношення місцевої влади вкрай байдуже - там просто не розуміють (або не хочуть розуміти) що не так? що їм ще потрібно? аж прийняли - то радійте... а насправді дітям заборонено виходити за межі двору... Відповідні інстанції в Україні, таке враження, що просто "забули" про них...
4. Повернення додому. Як це питання організувати, я навіть не уявляю... Може якісь думки або намальовки існують в Світлани...
....
Added after 57 hours 51 minutes:
Прошу закрити коментарі до цього посту за проханням Світлани.
Все подальше обговорення лише в приваті.
Дякую за розуміння
063-624-дваодин-дваодин
097-0семь5-семь8-семь9