Вільнюс в березні
HONDA Путешествия и отдых
Шановні мандрівники, порадьте, в березні потрібно попасти в Вільнюс, їхати через Польщу +400 км лишніх, чи все таки через Білорусію?
|
Vasylets, Через Білорусію не вийде - закінчилася вона 19 вересня 1991 року. А ось через Білорусь сам Бог велів
Бандерiвцi - вони щось бiльше за просто українцiв, десь так само, як самураї трохi бiльше за просто японцiв |
Aleks_Gomel:Vasylets, Через Білорусію не вийде - закінчилася вона 19 вересня 1991 року. А ось через Білорусь сам Бог велів 2 в щоденик, не пресують українців? Треба та приблудами для платних доріг? |
Тут http://beltoll.by/ про платні дороги, почитай, подивися де вони і як по ним їздити.
Бандерiвцi - вони щось бiльше за просто українцiв, десь так само, як самураї трохi бiльше за просто японцiв |
В этом году, видать, сидим дома?-((((
|
Marsianin, Сподіваюся, не все так сумно і є можливість подорожувати восени
Aleks_Gomel:Marsianin, Сподіваюся, не все так сумно і є можливість подорожувати восени
На VOSSENI я бы на твоем месте не подорожував вообще, а тем более в березне Любитель прелюдий и прелюдов |
Форум : HONDA Путешествия и отдых
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))