У зв*язку із отриманням дружиною водійського посвідчення, виставляю свій Type R на неспішний продаж...
Автомобіль уже фігурував на нашому форумі, декому буде знайомий

По фактах:
Honda Accord Type R 1999р.в.
Двигун: H22A7, 212к.с.
КПП: механіка, 5ст.
пробіг: 247тис. на одометрі (реальний пробіг невідомий, двигун мінявся ще 2-3 власника назад і скручувався точно

ВІН: SHHCH1590XU000694
колір: Pirate Black (темно фіолетовий)
ціна: $6000
Двигун:
Капілався тисяч 20 чи 30 назад попереднів власником, чеки є, запчастини оригінальні, суми в чеках круглі... зауважень нема, розхід масла навіть в більш-менш агресивному стилі - 1л. на 3-4 тис .км.
періодично стає в чек (в круїзному режимі) через другу лямбду, якої по факту нема, а обманку зробили не коректно.
КПП:
Без зауважень, чітко, жодних зайвих звуків
Ходова частина:
2000 км. назад встановив нові задні стійки KYB, втулки і стійки стабів, наконечник, шарові, два зовнішні кулаки і ще щось по дрібницях. На разі особливих зауважень немає, варто хіба глянути спереді до сайлентів.
Кузов:
Ліва задня арка під заміну (ремкомплект додаю), на дверях подекуди є іржа, сколи і царапини, цим питанням особливо не переймався. Потрібно замінити 3 з 4 зовнішніх дверних ручок, вони функції виконують, але як це типово для 6их Аккордів, відстають від кузова. Ручки маю, дам в нагрузку.
Салон:
Реставрував сидіння, нові тканинні вставки, нові частини алькантари, заодно і замінив на відповідну тканину вставки в дверних картах. Все гарно і наближено до оригіналу. Заплатив за цю реставрацію немало

Багато часу і зусиль витратив на відновлення роботи ABS. Хтось із попередніх власників заглушив лампочку несправності і так і їздив. Я вирішив це питання виправити, в кінці кінців замінив 3 датчики на колесах, відремонтував сам блок керування, також замінив задній підшипник ступиці на відповідний (на тому, який був, не було навіть зубчатого вінця АБС

Продаж не терміновий. Можу розглянути варіанти обміну на бюджетне авто з АКПП (не хочу, щоб дружина морочилась з механікою, для буденної їзди це вже минуле.... 2018 рік все таки ))
Фото закину одну, інші залию кудись, щоб не засмічувати дорогоцінний дисковий простір хостінгу

Контакт:
О97 78І 68 9І - Віталік (бажано згадати, що з форуму Мафії)
Фото: https://www.yogile.com/eo560x3cugs#21t
"if you don't play you'll never win" (с)