диски Honda Motor R18 5/114.3 8J ET55
+ резина Michelin Primacy HP 235/45/R18
фото найгіршого з бордюрною коцкою додав.
Знаходяться в Києві, можу відправити НП.
$700 за все + гайки рідні в подарунок)
Живи сьогодні ;)
|
А как с вами связаться?
|
samdocua:А как с вами связаться?
Ви вже зв'язалися в приватних повідомленнях, я ж відповів Живи сьогодні ;) |
tarsan, я правильно понимаю, что Майже новесенький комплект - это имеется ввиду сама резина? Диски то уже хер знает сколько лет не выпускают.
Хонда - это японский БМВ. БМВ - немецкая Хонда. |
Grek:tarsan, я правильно понимаю, что Майже новесенький комплект - это имеется ввиду сама резина? Диски то уже хер знает сколько лет не выпускают.
нєа, все навпаки диски з резиною пройшли на новій машині з салону кілька тис км і відтоді відпочивали в сухому провітрюваному гаражі. Живи сьогодні ;) |
tarsan:
Grek:tarsan, я правильно понимаю, что Майже новесенький комплект - это имеется ввиду сама резина? Диски то уже хер знает сколько лет не выпускают.
нєа, все навпаки диски з резиною пройшли на новій машині з салону кілька тис км і відтоді відпочивали в сухому провітрюваному гаражі. Я правильно увидел, что резина 2008-го года? Хонда - это японский БМВ. БМВ - немецкая Хонда. |
Grek:
Я правильно увидел, что резина 2008-го года? егеж пишу ж "нєа, все навпаки " Живи сьогодні ;) |
tarsan:
Grek:
Я правильно увидел, что резина 2008-го года? егеж пишу ж "нєа, все навпаки " Ну тогда это просто диски без резины Хонда - это японский БМВ. БМВ - немецкая Хонда. |
Grek: Ну тогда это просто диски без резины
можна і так, тому і ціна $550. Хоча це вже кому як)) Живи сьогодні ;) |
Тарас, без обид. Купил такие в этой теме примерно 2 года назад за 6300 грн. И не скажу, что очередь стояла. Правда их у меня сили с гаража, но то такое.
Сам не понимаю, что народу нужно , но таковы реалии... Я бы тоже не меньше 500 баксов выставлял, но продавать можно до усерачки. Ссори за флуд. Можешь удалить. И да, даю 6300 гривен . Может эти не сят Хонда - это японский БМВ. БМВ - немецкая Хонда. |
$400
Живи сьогодні ;) |
Резину отдельно за сколько отдадите?
|
ValeraB:Резину отдельно за сколько отдадите?
Окремо поки не планував, хіба що куплять диски без резини Живи сьогодні ;) |
tarsan:
ValeraB:Резину отдельно за сколько отдадите?
Окремо поки не планував, хіба що куплять диски без резини Понял,будем искать |
Апну, ще є)
Живи сьогодні ;) |
Добрый день
Интересует только резина |
Якщо цікавлять тільки диски. яка буде їхня вартість?
|
v225:Якщо цікавлять тільки диски. яка буде їхня вартість?
400, або рівно на стільки менше, скільки Вам запропонують за резину бажаючі вище Живи сьогодні ;) |
Куплю резину
Реально |
Апну, ще є)
Живи сьогодні ;) |
Хто хотів диски без резини? Маякуйте, а то знайшовся бажаючий резину забрати)
Живи сьогодні ;) |
яка кінцева ціна дисків?
|
adidas:яка кінцева ціна дисків?
Я выше давал 6 300 гривен. Хонда - это японский БМВ. БМВ - немецкая Хонда. |
Апну, ще є)
Живи сьогодні ;) |
За 350 готовий придбати комплектом.
0636926287 |