Запропонуйте?
Added after 67 hours 51 minutes:
я ж не на шару прошу - ПРОДАЙТЕ!
Живи сьогодні ;)
Для експериментів зі світлом шукаю фари штатні, може в когось лежать чи хтось планує поставити тюнинговані собі
Запропонуйте? Added after 67 hours 51 minutes: я ж не на шару прошу - ПРОДАЙТЕ! Живи сьогодні ;) |
tarsan:Для експериментів зі світлом шукаю фари штатні, може в когось лежать чи хтось планує поставити тюнинговані собі
Запропонуйте? Added after 67 hours 51 minutes: я ж не на шару прошу - ПРОДАЙТЕ! Ответил в личку |
3234444:
tarsan:Для експериментів зі світлом шукаю фари штатні, може в когось лежать чи хтось планує поставити тюнинговані собі
Запропонуйте? Added after 67 hours 51 minutes: я ж не на шару прошу - ПРОДАЙТЕ! Ответил в личку Дякую, але фари ПО 250 баксів за штуку - то ніхерові такі експерименти Живи сьогодні ;) |
paskaarty:добрый день,поискать)) там 100% что-то найдется, я никогда с рук не покупаю, это очень опасно, это как фортуна (можно купить и какую-то фигню, которая перестанет работать на второй день
бугага, дуже смішно, хороша спроба, алло))) Added after 9 minutes: до речі - продаю старі: about125809.html Живи сьогодні ;) |