Продам VW Golf VII Variant Highline 1.6tdi 81kWt
WVWZZZAUZEP527241
17900$, для ХМ буде гарна пропозиція.
VW Golf VII Variant, Highline, 1.6TDI 81kWt. 10/2013, модельний 2014 Пригнаний в жовтні з Нідерландів під знижений акциз. Стан нового авто, жодного підфарбування чи подряпини. Повна офіційна сервісна історія. Повний електропакет (вікна, дзеркала, фари). ЦЗ з дистанційним керуванням. Штатна сигналізація з датчиком об'єму та буксирування. Двозонний клімат-контроль. Круїз-контроль. Датчики світла та дощу. Передній та задній парктроніки з траекторією. 7x Airbag. ABS, ESP, ASR... Електропідсилювач керма. Discover Pro MIB1, висувний фаркоп, комбіновані сидіння з алькантарою, електро-ручник з функцією Auto-hold, та ще багато чого, спеціалісти побачать по фото.
Стан авто ідеальний, перевірка будь-де в межах Києва.
Зберігання в підземному паркінгу. Заправки лише Shell VPower та Укравто. Нічого не вирізалося, не прошивалося, не чіпувалося.
В Україні мінялися лише розхідники та задні гальма, геометрія ідеальна.
Ходова, двигун, кузов, салон - в ідеалі.
З пропозиціями 15-16 прохання не турбувати, обговорення ціни тільки після перегляду авто.
Віталій
Київ
Контакт - ЛС
Added after 1 minutes:
Пробіг 206тис
Added after 5 minutes:
Більше фото тут https://auto.ria.com/auto_volkswagen_golf-vii_18448813.html
Продам VW Golf MK7 Variant 1.6TDI Highline
HONDA Автопродажа. Архив.
|
victor84:rozpor, пробег.
Обычный пробег для лизинговой машины из Европы. Никакого отношения это к такси не имеет. Она приехала с пробегом 180тыс в октябре. Остальное накатал я за 8 мес. Или надо было скрутить Дальше прошу по теме. Added after 4 minutes: Состояние будет получше наших "новых" машин с пробегом в 30-50к, на которых только на дачу на выходных ездили |
bobb, Я, вроде, в теме не просил оценить авто. Если оно Вас не интересует, просто проходим мимо.
Ответ на Ваш вопрос: цена формировалась с учетом цен на рынке, состояния авто, его комплектации, понимания стоимости доставки и растаможки. Пробег, это последнее что влияло на цену, выше я писал почему. Для чего мне Ваш Пассат в пример? Давайте еще с каким-то Дайхатсу сравним... Гольф 7 это новая платформа MQB, пассат на старой 10-летней платформе. В соседней теме есть акко 2008 года за 14500, я тоже не очень понимаю ценообразования и что? |
16900
|
15400$
|
14400$ очень срочно.
+ зимние колеса (в сборе на родных титановых дисках R15) Added after 59 hours 40 minutes: Прошу удалить тему |
Форум : HONDA Автопродажа. Архив.
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))