CragGCrag, можу сказати тільки, чим сам користуюся. Наскільки це ок для інших - питання інших. У мене максимальні алл.тв, мегого і нетфлікс. На перших двох новий повний метр часто виходить +/- синхронно з кіно. Так, фільм може коштувати 100 грн. і більше. Нетфлікс англійською, так (це, до речі, + для мене, бо на інших ресурсах лінуюся і сповзаю в дубляж). Зате одночасно зі світом.
Щодо #а нехай спочатку хтось зробить альтернативу. Ніхто не зов'язаний тобі робити зручно/дешево. А от припинити піратство Україна зобов'язана. У нас реально бєспрєдєл був з цими екс і фс. Так, я сам ними корисутвався іноді, але те, що їх закрили, вважаю правильним. Такий от парадокс. Довго пояснювати.
Якщо в 2 словах, то не може цивілізований ринок розвиватися, якщо контент безкоштовний. Тому, зараз закриють бєспрєдєльщіков, а там і новий легальний зручний і доступний ресурс скоріше з'явиться, бо буде вигідно зайняти нішу безкоштовних ресурсів, які звільнилася, з помірним цінником. Але легальний ресурс апріорі не може надати той же обсяг контенту, що піратський. Це просто треба усвідомити і відкалібрувати свої очікування.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)