От і я попався........
Розбивши бампер , капот , і фару в свому Акорді принявся шукати запчастини і тут, на форумі. написавши в тему: куплю пампер і капот (https://honda.org.ua/forum/about123087.html&highlight=). Отримав смс про те, що є дані позиції в наявності, і в кольорі. Передзвонивші по даному номеру, Юрій все розповів і пояснив. Домовились по фото на пошту ivanovyurik77(a)yandex.ru і додаткові запчастини. На наступний день фото, опис, ціна, все гуд. номер картки Приват 5168755619248848. Сказав, що з Закарпаття. Домовились, що закину завдаток, 1500 грн, це як оплата за пересилку, в разі відмови оплата назад.
І от і все...а ні передачі , а ні грошей немаю !!!...подзв я, номер попросив, сказав " кідок" через годину перекину......
сьогодні вже 3 день чекаю. При ноборі абонент збиває або не відповідає. на смс теж відповіді немає. Перевірив всі перевізники, там нічого для мене нема.
Будьте пильні.
Кідок!!! 067 995 94 88 Іванов Юрій (по ПРИВАТу)
HONDA Теревені : HONDA Відгуки /чорно-білий лист/
|
по этому телефону: 0679959488 , гугл находит как минимум 2 страницы про кидалу.. правда там фигурирует Борильский Виталий, но телефон тот же
Hyundai Getz 1.1, белый и пушистый)) |
В Приват то сообщили?
Они после проверки деньги могут вернуть. |
parikmaxep:В Приват то сообщили?
Они после проверки деньги могут вернуть. Если есть откуда списать) Хочешь Тест пайпу для аккорда 2004-2007
Даун-пайпа на CU2. У меня есть! 093 401 68 05 |
parikmaxep:В Приват то сообщили?
Они после проверки деньги могут вернуть. не писав і повідомляв. Сьогодні поїду до сестри в поліцію напишу заяву, хай шукають. Надія є. Каже позв до друзів в той регіон))), спробують повпливати. |
Для кого існує Нова Пошта? Риторичне питання, мабудь
|
lbvsx:Для кого існує Нова Пошта? Риторичне питання, мабудь це як оплата за пересилку, в разі відмови оплата назад. |
Форум : HONDA Теревені : HONDA Відгуки /чорно-білий лист/
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))