в звязку з потребою у габаритному авто для роботи нава продати свій Аккорд.
JHMCL95406C218356
Пробіг 507000км))
Я перший і єдиний власник, купляв на ДМІ і спочатку там обслуговував а потім були офіціали Форсаж(Хмельницьк), ТеркоАвто, ВікЕкспо і вже останніх два роки в Луцьку на Хюндаї.
На 500тищ заміна масла (Motul 5w30), масло в коробку оригінал, свічки ірідій, регулювання клапанів, заміна радіатора і помпи.
Плюси:
-не битий і не крашений
-ГБО 4го покоління BRC , все працює і обслужене
-масло не бере, на 10тищ десь 500гр доливаю
-третина пробігу по Європі, а в Україні в основному траса
-встановлено денні ходові вогні і вихід на айпод/айфон4
-фільтр повітря K&N
-нова літня гума Vredestein (Fulda зимова ще сезон вiдкатає)
Трабли:
- кузов в сколах і трохи вигорів
- передній бампер тріснутий, а задній трохи поцарапаний
- після заміни скла немає датчику дощу
- протитуманки биті (камінь+заяць), хоча толку від них і так не було
- може щось забув, в процесі розмови і огляду згадаю і покажу все
В цілому в дуже хорошому стані, розхід траса 7-8 (бенз), 9-10(газ).
Ціна 12000 дол,
Антон О67-24293О7
продам червоний Accord Type-S 2006
HONDA Автопродажа. Архив.
|
Думаю цену стоит пересмотреть с учетом пробега и состояния. А фары не менялись?
|
фари не мінялись, тільки лампочки десь рік назад. Стан машини для 9 років дуже навіть класний, салон взагалі ідеальний, двигун експлуатувався в правильних оборотах і на хорошому маслі. На сервісі казали що такого рєзвого Аккорда не бачили)
Added after 1 hours 11 minutes: Александр777:мне всегда было интересно, с каким максимальным пробегом ездят 7-е аккорды до капиталки движка)))
в Тернополі обслуговується 2л Аккорд 670тищ без капіталки, то 2,4 може і до мільона дотянути. В нового власника буде шанс перевірити) |
Anton Type-S, а цепь менял за это время ?
The life is a way! |
Баян:Anton Type-S, а цепь менял за это время ?
ні, цепь не мінялась. По регламенту там на 200тищ заміна , але сервісмени при регулюванні клапанів сказали що все гуд так що не міняв |
уважаемые. правила подзабыли?
Авто из США! Самые лучшие тачки на самых лучших условиях! Хочешь тачку - спроси меня) +380677466655 |
Anton Type-S, сколько на газу прошла?
|
Bankir:Anton Type-S, сколько на газу прошла?
+/- 300тищ на газу |
11000usd
|
10800!!!
неспішно продам на початок жовтня, ще місяць до виїзду покатаюсь. Актуальний пробіг на сьогодні 524000, 28.08 регулювання клапанів, заміна шарової, втулок стабілізатора і задніх колодок. В нагрузку віддам 10л масла Motul 5w30+2 фільтра Honda, підшипнік ступіци і рідина для фільтра K&N |
пробіг росте а ціна падає! на сьогодні 531000км а ціна знижена до 10500дол
|
Anton Type-S, Так мо забрати її з собою ? До Європи якщо жити то можна так. Те що вона у гарного власника пару мільйонів проїде я навіть не сумніваюсь
Хотите ускорить вашу Хонду ? Пишите !
+17788999200 (viber , telegram) serge.bo81 - facebook |
Интересно было бы узнать, какая компрессия в цилиндрах.
Обманывать других нехорошо, но когда вы врете себе - это безнадежно (с) А. Элдер |
littlebo:Anton Type-S, Так мо забрати її з собою ? До Європи якщо жити то можна так. Те що вона у гарного власника пару мільйонів проїде я навіть не сумніваюсь
схоже що так і буде, ще по Польщі трохи покатаюсь. Не хочеться дешево продавати хорошу машинку. А компресію не міряв, бо тяга нормальна і масла не їсть. Якщо буде реальний купець то поміряю |
Anton Type-S, Який пробіг авто з використанням фильтра К&N? Як часто його чистили? Дякую!
|
Kisrok:Anton Type-S, Який пробіг авто з використанням фильтра К&N? Як часто його чистили? Дякую!
приблизно 300тисяч, чистка в середньому кожних 15 |
Anton Type-S:
Kisrok:Anton Type-S, Який пробіг авто з використанням фильтра К&N? Як часто його чистили? Дякую!
приблизно 300тисяч, чистка в середньому кожних 15 Якісь проблеми із-за фільтра КН були? |
знову актуально. На сьогодні пробіг 556тищ, куплено нові колодки, масло в коробку і скоро клапана відрегулюю. Зараз катаюсь по Польші, в Україні буду на травневі свята, тоді можна й подивитись авто. Ціна 9800, з торгом і приданним
|
up - 9400usd
|
Пробіг не скручений? :oops:
Added after 2 minutes: бо в мене сумніви Любитель прелюдий и прелюдов |
якщо бути точним то вже 561000
|
продано, тема закрита
|
Форум : HONDA Автопродажа. Архив.
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))