Yeti, 1. Заява про забезпечення - оплата судового збору, оплата судового збору за позов.
2. Забезпечення позову шляхом заборони відчуження коляски??? - я такого не бачив, але це по закону можливе.
3. Доказування права власності на коляску???? Як її ідентифікувати, що саме ця коляска належала Позивачу??? Документи є? Якщо є документи, то знов таки як ідентифікувати належність Позивачу?
4. В ломбарда звісно є юрист, який буде відстоювати інтереси підприємства, тому не будучи фахівцем, Позивачу буде дуже складно щось зробити, оскільки він не має відповідних знань та навичок, тому потрібен буде адвокат. Особисто мені байдуже сума позову в даному випадку, є витрачений час, який коштує певних грощей. Якщо мені запропонують менші кошти, то у випадку із викраденою коляскою (я кажу це гіпотетично) я відмовлюсь працювати, оскільки мені буде більш цікавим взяти до роботи якісь податкові спори, кримінальну справу або щось більш грошовите.
Тому я звісно розумію ТС, але витрачати час та кошти для того щоб повернути подряпану коляску, я вважаю недоцільним.
Я не Tolstiy я ХУ..ЕЮ :)
После Страшного Суда, можно обратиться в Страшный Апелляционный Суд...