Народ є у мене таке дурне бажання, хочу машину на акпп. Але акорд продавати не хочу, от і подумав чи не поміняти мені коробку. Шукаю людину яка хоче мкпп. У мене honda accord cu1, пробіг 50000. Можливо знайдеться хтось хто захоче помінятись коробками. Загнали б 2 машини в бокс і перекинули коробки і все навісне.
Або підкажіть що потрібно для заміни коробки які запчастини і т.д.
Може хтось знає розборку на якій можна все купити. Буду вдячний за будь яку інформацію.
Свап мкпп на акпп
HONDA СТО - подвеска, трансмиссия, тормоза, рулевое управление
|
Пам пів машини треба міняти.
Чёрный кот, перебегающий вам дорогу, означает, что животное всего лишь спешит куда-то по своим делам. Не усложняйте. |
Feni4ka, ыыы друже ))))) файна першоквытнэва гуморэзка
Авто из США! Самые лучшие тачки на самых лучших условиях! Хочешь тачку - спроси меня) +380677466655 |
Знаю що пів машини, бачив як гоша міняв на своєму акорді. Це гморойно якщо шукати все по запчастинах окремо, а якщо взяти іншу машину і просто махнутися то не так все складно.
P.s. До 1 квітня пост не має ніякого стосунку. Серйозно хочу автомат, механіка уже трохи почала напрягати. |
Feni4ka, ищи человека на свап не коробки, а машины.
В хороших фотоаппаратах, автомобилях, телефонах и форумах - всего пять букв.
Воинствующий скептик. |
_dem:Feni4ka, ищи человека на свап не коробки, а машины.
Я зробив машину під себе, не хочу з нею розставатись. |
АП, може за кілька місяців зявився хтось хто хотів би помінятись акпп на мкпп? Розглянув би також заміну двигуна 2.0 мкпп на 2.4 акпп
|
Вот теперь действительно проще машину поменять, а ништяки свои поперебрасывать.
|
Лучше HONDA нет коня, остальное все .... не то))))))))))
=================== // Jedem das Seine ! // |
san4ez:Вот теперь действительно проще машину поменять, а ништяки свои поперебрасывать. Ахахах, ну якщо подумати то так. |
Вот это поворот и свап!!!
Думаю вряд ли кто-то найдётся. Проще действительно продать свою и купить другую. tel. O44 33l 55 45..... O97 572 29 7O
Диагоностика и ремонт Honda/Acura, Mitsubishi, Toyota, Subaru Ш Ш Ш. J-Service . KIEV. UA |
Форум : HONDA СТО - подвеска, трансмиссия, тормоза, рулевое управление
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))