Всім привіт. Хочу добавити трохи інформації. Маю Акорд 99р 1.8 АКПП. Машина шикарна як на мене. За свою ціну на ринку має багато переваг над іншими. Почнем з мотора. Обєм 1.8 достатньо навіть для АКПП. Я літаю по місту як шалений...розгін рівномірний а з втеком відчуваєш себе впевненіше на обгонах. Брав машину 160т., зараз 280т., мотор почав підбирати масло , почав лити MOTUL, трошки стало менше але це нормально для такої їзди. В двигун не лазив крім регуліровки клапанів і заміни грм. Мотор тихий, шустрий, мощний, оборотистий, надійний,...ну і не дивно..це ж HONDA))). Далі про АКПП. Проблем ніяких взагалі. Переключається без ривків і толчків. Міняв один раз масло для профілактики так як постійно на газах то думав щоб освіжити. Пдалі підвіска. За весь час мінялись тільки розходнікі. Колодки
Стойкі стабілізатора
Втулкі стабілізатора
Тормозні диски
Шарові опори верх низ
Салінблокі верхнього ричага
Пильник кулака внутрішнього
Ремонт рейкі. Сальнікі і втулкі. Вал був ідеальний
Підшипники всі по кругу
Це впринципі все...
Підвіска дуууууже крепка в акорда. На свому опиті відчув. Зловив бровку лівою стороною двома колесами то вирівняв диски, поміняв одну покришку і навіть розвал не робив
Дуже устойчива і послушна на дорозі і це відчувається. Хороше авто як на мене...мотор і акпп шикарняк. Запчастини якшо вміти шукати то і оригінал буде не дорого а з замінників є непогана фірма по підвісці яка мною провірена. Я сам маю сто тов машинах розуміюсь. В нас в городі їх пару штук і я скажу шо дуже приємно себе почуваю коли на мій акорд косяться нескромно)))) якшо получиться то закину фото. По салону маловато карманчиків і подлокотнікмаловат.
Є трохи скрипа по пластіку але стараюсь устраняти. Взагалі не знаю як би їздив на механіці...на акпп драйва більш ніж достатньо і тим більше бережеш мотор і приводні вали разом з кулаками (шруз).
Одним словом машиною дуже задоволений. Кузов лужоний не ржавіє. Моя порада, машина на 5 і вона того стоїть))) удачі у виборі
Added after 6 minutes:
Вот моя ласточка)))