Звертаюся до всіх небайдужих!
Серйозно захворів трирічний Данилко Бонах з Броварів. Синочок нашого колеги Андрія Бонаха.
Гострий мієлолоїдний лейкоз (рак крові), хвороба тільки дала про себе знати, є великі шанси на видужання. Він лежить з татом в лікарні Охматдит на Шолуденка, 10 в м. Київ, палата №5 (в зв'язку з цим тато не може працювати). У Данилка є маленький братик, якому всього півтора місяці, тому мама не може перебувати з синочком в лікарні. Сім'я в дуже скрутному становищі.
Орієнтовно дванадцять днів Андрій з синочном Данилком не можуть залишати межі лікарняної палати.
Поточне лікування потребує значних коштів.
В будь-який момент може виникнути потреба в лікуванні закордоном.
Вартість лікування становитиме від 80 000 $.
Дуже прошу допомогти трирічному Данилкові перебороти хворобу!
Приватбанк - картка 5168 7553 5605 7972 Бонах Олена Петрівна. Допомога на лікування сина Бонаха Данила Андрійовича.
ВТБ БАНК - картка 4438 7405 1089 5050.
Сім'я буде дуже вдячна за Вашу посильну допомогу!
Серйозно захворів трирічний Данилко Бонах з Броварів. Синочок нашого колеги Андрія Бонаха.
Гострий мієлолоїдний лейкоз (рак крові), хвороба тільки дала про себе знати, є великі шанси на видужання. Він лежить з татом в лікарні Охматдит на Шолуденка, 10 в м. Київ, палата №5 (в зв'язку з цим тато не може працювати). У Данилка є маленький братик, якому всього півтора місяці, тому мама не може перебувати з синочком в лікарні. Сім'я в дуже скрутному становищі.
Орієнтовно дванадцять днів Андрій з синочном Данилком не можуть залишати межі лікарняної палати.
Поточне лікування потребує значних коштів.
В будь-який момент може виникнути потреба в лікуванні закордоном.
Вартість лікування становитиме від 80 000 $.
Дуже прошу допомогти трирічному Данилкові перебороти хворобу!
Приватбанк - картка 5168 7553 5605 7972 Бонах Олена Петрівна. Допомога на лікування сина Бонаха Данила Андрійовича.
ВТБ БАНК - картка 4438 7405 1089 5050.
Сім'я буде дуже вдячна за Вашу посильну допомогу!
создана группа в ФБ:
https://www.facebook.com/groups/457257321060638/?notif_t=group_added_to_group