Мультик шенген
HONDA Путешествия и отдых
Поделитесь, плиз, контактами контор, которые делают годовой шенген. Можно в личку. Свои утеряны. Спасибо!
|
Надюся, за власним досвідом і досвідом багатьох близьких візьму на себе невдячну справу і пораджу відмовитися від послуг посередників, натомість підготувати нормальний пакет документів і податися самій в лояльне до України посольство, наприклад угорське чи чеське. На збережені комісійні посередників злітаєте на вихідні в той самий Будапешт за 100 дол. візейром в обидва кінці.
Мені угорці дали мультик, навіть без оплаченого готелю (тільки резерв показав). А сестрі посередники так "допомогли", що потім довго виправляли їх косяки. А відповідальність посередників обмежена вартістю їх послуг. Тобто, вийшло - зашібісь, відмова - "вибачте, ми повернемо гроші". ІМХО, всі ці фірми-посередникі паразитують на українському комплексі меншовартості і недовірі наших людей до простих шляхів. Щасти Вам! We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.) |
must(a)ng, +100 єдине що до списку я би добавив Польське консульство, принаймі у Львові так
Не будь исключений , правила были бы невыносимы. |
http://www.vcgarant.com/ru/
|
Форум : HONDA Путешествия и отдых
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))