Я забув пароль Зареєструватись

0
minus plus

Сотовые антенны в памятниках - я бы не додумался :) RSS

HONDA Теревені

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#938500»25-10-2009 22:06Сотовые антенны в памятниках - я бы не додумался :)
+0



http://www.engadget.com/2009/10/25/ukraine-war-memorial-given-eternal-led-torch-cell-antenna/

Если кто не знает английский - в Черкассах у памятника заменили газовый "вечный огонь" на LED и еще вмонтировали туда антенну сотовой связи. Какое-то неоднозначное у меня к этому отношение... Памятник погибшим во время ВОВ, если не ошибаюсь.


Beer is proof that God loves us and wants us to be happy.
    - Benjamin Franklin
#938543»25-10-2009 23:50Сотовые антенны в памятниках - я бы не додумался :)
+0
MaxBotev, зачем же так сразу ))) все на много проще )))
http://ckrada.com/index.php?page=news&id=1535
У Черкасах на Пагорбі Слави до кінця травня з’явиться унікальна ілюмінація, що імітуватиме „вічний вогонь”. Штучне полум’я за зовнішнім зображенням нагадуватиме справжнє. Електричний «вічний вогонь» на скульптурі Матері-героїні горітиме цілодобово. Усі роботи виконують працівники КП «Черкасиміськсвітло».
Як розповів директор підприємства Олег Крощенко, це – світлодіодна восьмигранна конструкція виробництва США, повністю автоматизована, керуватиметься у комп’ютерному режимі. До речі, подібного обладнання, яке імітує полум’я в реальному режимі, немає в жодному місті України.
Проте засвітити «вічний вогонь» на Пагорбі Слави до 9 травня комунальники не встигнуть (через складнощі з монтажем і деякі затримки з доставкою обладнання). Натомість КП «Черкасиміськсвітло» обіцяє до Дня Перемоги належно освітити Пагорб Слави та монумент Матері-героїні. Зокрема, на прилеглій території підприємство встановить 18 металогалогенових прожекторів. Аби запобігти проявам вандалізму, освітлювальні прилади накриють залізними решітками.
— Через неможливість спецтехніки дістатись Пагорбу Слави, а також значну висоту скульптури (13 метрів), роботи з монтажу обладнання виконуватимуть професійні альпіністи. Аби уникнути потрапляння блискавки, у скульптуру буде встановлено громовідвід Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy , діаметром 6 мм. Зважаючи, що виготовлений він буде зі світлого матеріалу (прогнозовано, алюмінію) та відносно незначний в діаметрі, звіддаля його взагалі не буде помітно, – зауважив Олег Вікторович.
За його словами, ініціатива замінити газову ілюмінацію на електричну на постаменті Матері-героїні виникла досить давно. Адже коли зводили Пагорб Слави, про економію газу ніхто не замислювався. Скульптуру будували з розмахом: тільки на монумент пішло 75 тонн бронзи, ще 170 т – на фундамент. Нині ж газова система, яка регулює подачу „вічного вогню”, занадто стара та неекономна і давно потребує капітального ремонту. А що й казати про витрати на блакитне паливо, яке з року в рік дорожчає. Але через відсутність відповідних технологій (принаймні в Україні) донедавна втілити задумане технічно не було змоги.
Для довідки: на встановлення ілюмінації на Площі Слави в міському бюджеті закладено 176 тисяч гривень. Цих грошей має вистачити, аби завершити усі роботи з освітлення «вічного вогню».
ЗЫ. вы лучше приезжайте, ночью НУ ОЧЕНЬ красиво смотриться, глаз не оторвать. ЧЕСТНО ))) :)

#938716»26-10-2009 10:22Сотовые антенны в памятниках - я бы не додумался :)
+0
))) Зачем далеко бегать.
Киев. Родина-мать. Присмотритесь.

Форум : HONDA Теревені