Никогда, ни при каких обстоятельствах там не останавливайтесь и тем более не обедайте там!!!
http://www.karpaty.info/ru/uk/lv/lw/surroundings/hotels/chahari/
Вкратце:
постель после предыдущих постояльцев не меняли..
выселили в 7 утра вместо оговореных 12ти..
А самое ужасное это "еда"..
За 250 грн!!!! мы съели (не хера не ели на самом деле..) подали блинчики под крохмальной наливкой... салат "цезарь" - капуста с сухарями залитая пачкой желтого майонеза... и грибная юшка - макароны с грибным соусом аля галина бланка...
Народу просто там некуда пойти покушать вот они и ставят такие цены за такое ГЭ...
Очень жалею, что не сфоткал то "їдло"...
Для примера в одном из самых вкуснейших заведений Львова "веронике" (кто знает, то поймет как там кормят) шикарный обед обходится в 300 грн на двоих!
Будьте бдительны!!! и готовтесь к поездке зарание, а не как мы за один день забронировали уже то, ч то осталось...
Мотель "Чагарі", с. Липники.. 15км от Львова..
HONDA Теревені : HONDA Відгуки /чорно-білий лист/
|
сори за офтоп.
iRbis, очень сожалею, что ваша поездка во Львов была омрачена. Ибо в самом центре города есть десятки заведений с вкуснейшей кухней и ценами порядка 100-150грн/чел с выпивкой! Пессимист видит трудности при каждой возможности, оптимист в каждой трудности видит возможности.
Уинстон Черчилль |
Panekaus, так мы в центре и питались в основном в той же Веронике)))
ПС ночевали только в этом мотеле и имели неосторожность раз поесть... А так все супер! Все удалось! _razskazov-photography_
ceo |
Мимо "Чагарей" позавчера проскочил только потому, что еще есть нехотелось.А планировал заехать, знакомые вроде хвалили... Веронике +1 адназначна, токо в стопиисят гривен с носа уже года полтора уложиться не удается. 800-1000 гривен на троих, один из которых ребенок- ближе к теме.
З,Ы, Пиво за спиртное не считаю |
Н-да, у Вероніці 300грн на двох шикарний обід? То хіба без випивки, друга страва і мінімум салатів. Реально для мене №1 заклад у Львові - Дарвін, і по обслуговуванню і по їжі. А в тих ригаловках навколо міста ясне діло нема чого здоровям ризикувати.
|
На прошлых майских кормили вполне неплохо...
|
на майских был во Львове и с толкнулся очень с неприятной ситуацией в напитки была подлита химия иль не понятно что Чудом добрался домой с любимой, фотыком, и с деньгами
пысы Ирбис у тебя на пассате диски крашенные в черный |
gomkv, не, белые))
Не обращай внимания))) то все химия))) crashboombang, ну, не знаю как вы там едите все эти здоровенные блюда... но вот по памяти цены: 2 мяса на гриле с овощами - по 80.. 2 салата весенних по 40.. + вино, медовуха и чай - около 100.. итого: около 340... ПС Было конечно, что мы там с голодухи на 570 на двоих наели, но потом мезимом и фисталом еще долго откармливались))) Очень сытно и вкусно у них!!! А на будущее можно дарвина координаты? _razskazov-photography_
ceo |
iRbis, побачивши твій вибір житла, перед поїздкою до Львова, хотів застерегти, але полінувався-вибач. Чагарі, як всі приміські мотелі, це звичайні бурделі з повною антисанітарією, коли вони ще нові, то це ще пів біди, а Чагарям вже років 10 і пропустили вони через себе, аж страшно подумати. Житло потрібно шукати тільки у місті.
Якщо Вероніка це цукерня, то Дарвін ресторан, який розташований аж на 4 поверсі (підйом сходами) панти звичайно там англійські, але після підйому, як на мене смішнувато виглядають так само як виніс з гардеробу на ладонях кепки (блайзера) Added after 11 minutes: пл. Ринок, біля страрого універмгу що напроти Ратуші, магазин "Літера"("Буква") 4 поверх (на горищі) Added after 1 minutes: gomkv, де напитки вживав? |
Криївка, Кумпель, цукерні на Староєврейській і Шевченка, ресторан біля Вірменського собору, Під синьою пляшкою, Галицько-жидівська кнайпа - a must
Я буду говорить только в присутствии моего авокадо |
ще один цікавий ресторанчик у місті, це "Золота Роза"(одноіменна назва з синагогою яка стояла на цьому місті і була підірвана німцями).Цікавість в тому, що у меню немає цін, а скільки це коштує? відповідь офіціата- Домовимось. Після трапези, приходить Мойша і приносить рахунок, ну скажімо 1000 грн. У тебе зразу круглі очі і ти говориш -200.
Мойша -300 Ти - 250 Мойша -270 Ти -260 Мойша- домовились. |
slavko:ще один цікавий ресторанчик у місті, це "Золота Роза"(одноіменна назва з синагогою яка стояла на цьому місті і була підірвана німцями).Цікавість в тому, що у меню немає цін, а скільки це коштує? відповідь офіціата- Домовимось. Після трапези, приходить Мойша і приносить рахунок, ну скажімо 1000 грн. У тебе зразу круглі очі і ти говориш -200.
Мойша -300 Ти - 250 Мойша -270 Ти -260 Мойша- домовились. бугага |
TM, торгувався, чи ні?
|
slavko, як в останній день, бо грошей вже дійсно майже не було
ПС Золота Роза це і є Галицько-жидівська кнайпа Я буду говорить только в присутствии моего авокадо |
Форум : HONDA Теревені : HONDA Відгуки /чорно-білий лист/
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))