Я забув пароль Зареєструватись

0
minus plus

кто юзал такую резину??беру на днях...запутался что лучше...хелп)) RSS

HONDA СТО - технический архив

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#683393»27-11-2008 10:57кто юзал такую резину??беру на днях...запутался что лучше...хелп))
+0
R14 185/65 86Q Yokohama Ice Guard IG20
или
R14 185/65 90T XL Nokian WR G2
???
буду заранее благодарен, друзья))
Выживают только параноики. Эндрю Грув
#683740»27-11-2008 14:03кто юзал такую резину??беру на днях...запутался что лучше...хелп))
+0
Yokohama однозначно лучше будет на гололед, снег и суровую зиму, Nokia будет лучше на слякоть, на сухую трассу на больших скоростях.

Added after 6 minutes:

 
Yokohama IG20
Відмінне гальмування на крижаній дорозі




Розробники врахували ймовірність швидкої зміни дорожньої та кліматичної обстановки й запропонували термоеластичну шину, що добре пристосовується до трьох основних експлуатаційних діапазонів температур: від -6 C° до 0 C°, від -6 C° і нижче, від 0 C° і вище.







 Водовідвідні порожнини компаунда й капілярна система мікроламелів ефективно абсорбують воду та часточки льоду.

Крайки зміцнених мікропорожнин у процесі кочення шини розриваються й створюють додатковий крайковий ефект зачеплення.
 
 Нова гумова суміш шини – “Чорний полімер” - дуже точно повторює всі нерівності дорожньої поверхні. Це забезпечує надшироку зону контакту. При цьому розподіл навантаження у зоні контакту покращено на 4%.

Однак еластичність зимової шини не повинна знижувати загальну жорсткість її конструкції. Для цього застосовано технічні інновації. Пірамідальна форма бічних поверхонь ламелів запозичена від протеїнової структури, що дозволяє підтримувати форму блоків протектора.
 
 Жорсткість самої шини також забезпечується застосуванням двошарового протекторного шару. У шині покращено курсову стійкість за рахунок впровадження жорсткого центрального ребра.



Nokian WR G2 – чудове зчеплення на сльоті

Зимова шина Nokian WR G2 спроектована з урахуванням помірного клімату і мінливої погоди Центральної Европи. Безпечна і чіпка шина справиться з такими капризами зими, як невеликий мороз, який несподівано переходить в сльоту близько нуля градусів, або навіть в плюсову температуру. Шина універсальна, її зразкові властивості руху по шузі грунтуються на таких технічних рішеннях, як клин для сльоти, асиметричний рисунок протектора і поліровані канавки, які ефективно видаляють з-під колеса сніг з дощем.

Відмінні властивості руху по шузі набуті без втрачання інших основних особливостей цієї збалансованої і універсальної зимової шини. Nokian WR G2 чудова як на засніженій дорозі, так і на сухому асфальті, зокрема, за високих швидкостей.


Надійна і стійка

Шина Nokian WR G2 має найсучасніший асиметричний дизайн протектора. Форма зовнішньої плечової зони дозволяє шині бути легкокерованою і стійкою на будь-якому покритті. Внутрішня плечова зона відповідає за зчеплення, на яке гріх скаржитися. Шина чуйна і слухняна, що позначається на поліпшенні безпеки руху, особливо при обгоні і поворотах.

При розробці шини особливої уваги приділили і зчепленню на мокрих поверхнях. Nokian WR G2 – чіпка, стійка, вона швидко і чітко зупиняється також і на мокрій дорозі.


З повагою до природи

Символ у вигляді березового листа на боковині шини сповіщає про екологічність продукції. Як і інші вироби, що виробляються на заводах Nokian Tyres, шина Nokian WR G2 випускається з використанням тільки очищених низькоароматичних масел.

Гумова суміш протектора містить силіку і рослинне рапсове масло, що отримується з насіння рапсу – натурального продукту. Така гумова суміш покращує властивості шини в дощову погоду. Натуральне масло укріплює міцність гуми на розрив і покращує зчеплення шини в прохолодну погоду.


Властивості:



Ефективний опір проковзуванню на сльоті

Безпечна, забезпечує хороше зчеплення як на мокрій, засніженій, так і сухій поверхні

Стабільна шина з хорошою керованістю і руху на високій швидкості

Низький опір коченню дозволяє знизити споживання пального

Я советовал бы Yokohama !
#683797»27-11-2008 14:29кто юзал такую резину??беру на днях...запутался что лучше...хелп))
+0
WELL,
Правильно))я с Переяслава, ты с Черкасс))у нас дороги редко чистят)))))))))) Very Happy
Выживают только параноики. Эндрю Грув
#683940»27-11-2008 16:38кто юзал такую резину??беру на днях...запутался что лучше...хелп))
+0
Почитай тестик, она там есть http://www.autoreview.ru/archive/2008/17/tyre_test/
#684048»27-11-2008 18:16кто юзал такую резину??беру на днях...запутался что лучше...хелп))
+0
Если исходить из личного опыта, резина отличная, но есть ряд нюансов. Она очень не любит грязного снега и льда. Довелось на ней покататься в Финляндии- просто супер, но там и дороги другие, и грязи гораздо меньше. Принцип действия протектора - прилипание и за счет протектора и за счет поверхности свойств верхнего слоя резины(если попробовать рукой то остается впечатление, что кожа высыхает). Но если на льду грязь а она у нас везде то эффект теряется, если цена/качество - то возьми нордмастер, но только российский. Рисунок протектора - нокиан двухгодичной давности. Для наших дорог нормально. А там смотри сам
#684055»27-11-2008 18:20кто юзал такую резину??беру на днях...запутался что лучше...хелп))
+0
Sally, +1 к описаниюWELL, но я остановился на Нокиане. В наших краях суровой зимы уже не было много лет, так что бессмысленно тянуться за суперзимней резиной. А грязи, месива и т.д. - выше крыши, поэтому Нокиан. А там смотри по вашим зимам - как и чего, если обещают кучу снега и льда - то Йока, если же наоборот - то Нокиан рулит. Laughing
#684099»27-11-2008 19:46кто юзал такую резину??беру на днях...запутался что лучше...хелп))
+0
Sally, это вопрос религии  Laughing
Все религии хороши, если они брендовые а не мелкие секты. Намек понял Wink
Ребята, как же это вы без гравицапы пепелац из гаража выкатываете? Это не порядок! (с) х/ф Кин-дза-дза

Форум : HONDA СТО - технический архив