прелюд ІІІ
замінийв В20А3 на В20А
машина не забодиться допоможіть
інфа:
мотор В20А
проводка і впуск, комп і решта від В20А5
була заміна частина профодки а саме коса яка іде з під капоту
вся електрика і світло в машині працює
з дослідів виявлено що нема іскри
але при включеному запілювання напруга на вході катушці появляється
1) чи може не бути іскри за того що ремінь ГБЦ посталено небодре
2) як провірити чи працює ком
3) чи має бути якесь клацання під капотом форсунок чи чогось іншого під час увімкнення запвлювання
поміняв мотор потрібна допомога
HONDA СТО - технический архив
|
rosin:але при включеному запілювання напруга на вході катушці появляється ну а дальше? Как было определено что нет искры?Производство быстрых Honda из Донецка с любовью ;) |
провід витянув із трамбльора і крутив стартером і іскри не було
провід стояв на відстані 5 мм від кузова |
Однозначно дело в проводке. Разъёмы могут и подходить от нового к старому,но распайка проводов в них может быть разная.
К катушке напруга идёт. Деиствительно,а дальше? Из катушки + должен идти к коммутатору (если он есть). От коммутатора провода к распределителю. Нужно всё по эл. схеме проверять. |
rosin:провід витянув із трамбльора і крутив стартером і іскри не було
провід стояв на відстані 5 мм від кузова то есть соединил свечу с корпусом? оригинально... или я чего-то не понял? > Обходя разложенные грабли, ты теряешь драгоценный ОПЫТ!!! |
Sapfir, да комутатор є, проводка вся підключена
тоді таке питання № 1 лишається відкритим |
rosin, Установка ремня,если двигатель проворачивается без подклиниваний,на искру не влияют.
Да если ремень стоит "криво" - может не заводиться,но искра будет. |
напевно то ремінь
іскра є відркучуєш свічку свічка в бензині чек не висвічує ще питання коли включаю запалювання лампочка на компі має постійно горіти????? бо якщо я якісь датчик відключаю пона потом блимає я так зрозумів що коли вона взагалі не горить то кампу порба |
rosin:напевно то ремінь
іскра є відркучуєш свічку свічка в бензині чек не висвічує ще питання коли включаю запалювання лампочка на компі має постійно горіти????? бо якщо я якісь датчик відключаю пона потом блимає я так зрозумів що коли вона взагалі не горить то кампу порба Че за лампочка если чекенжн то после включения зажигания она через пару сек гаснет! |
rosin, Если лапочка, которая на самом компе, то гореть не должна! Она только мигает коды ошибок, если таковые имеются.
Куда деваются деньги и откуда берется пыль? |
искра в нужном цилиндре проскакивает?
|
Pasha, а що тоді означає що вона світиться
в чому проблема можу бути чи вона має загаснути коли мотор заведеться |
Индикатор горит на приборной доске,или на самом ЭБУ(комп)?
|
rosin, Опиши про какую лампочку ты говоришь!
Куда деваются деньги и откуда берется пыль? |
Форум : HONDA СТО - технический архив
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))