VIA EST VITA
Хелп!Киев-Черновцы(свежее)
HONDA Путешествия и отдых
Кто недавно ездил?свежие впечатления?оптимальный маршрут?качество дорог?неприятные и приятные сюпризы?спасибо!
|
HAWK, если еще актуально то вот:
ехать полюбому так- Киев-Житомир-Бердичев-Калиновка-Винница-Хмельницкий-К.Подольский-Черноуц (+/- 600 км) отъездил в том направлении 3,5 года через Староконстантинов ОТКАЗАТЬ !!!,хоть и расстояние меньше (+/-513 км) ... а не хлопнуть ли нам по рюмашке? (с) х/ф Покровские ворота, для несведущих |
dens, Постійно катався через Старокостянтинів і не бачу нінайменших причин їхати через Вінницю.
Найбільш проблемний відрізок - Хмельницький-Камянець. Висока завантаженість фурами і в основному вузькі дороги. What else should I say - everyone is gay
What else should I write - I don't have a right... (с) Kurt |
s2paK:не бачу нінайменших причин їхати через Вінницю.
1. краща траса 2. фур не менше,але полос більше 3. коли ти востаннє їхав через Старокнстянтинів ? ... а не хлопнуть ли нам по рюмашке? (с) х/ф Покровские ворота, для несведущих |
dens:
s2paK:не бачу нінайменших причин їхати через Вінницю.
1. краща траса 2. фур не менше,але полос більше 3. коли ти востаннє їхав через Старокнстянтинів ? 1. Сперечатися не буду, але не вірю 2. Фур на відрізку Житомир-Хмельницький немає взагалі. Дорога досить вільна. 3. Останній раз - на ралі Івано-франківськ. Мабуть в липні. До того їздив принаймні кілька раз на рік в різні сезони. What else should I say - everyone is gay
2. Фур на відрізку Житомир-Хмельницький немає взагалі. Дорога досить вільна.
Лошь, звиздешь и провокация. Они все там + Дорога довольно таки уставшая, много подъемов и поворотов. Как засядешь за каким то тягуном который под гору плетется 30 км. в час, и обогнать нельзя потому что встречки сунут постоянно. В итоге по вышесказанному маршруту удалось проехать на пару часов быстрее. В каменец катался. |
Через Строконстантинов отказать...не дорога а полигонпо испытанию ходовой...и узкая как тротуар...лучше как Денс написал...
Істина поруч...(с) |
s2paK:[1. Сперечатися не буду, але не вірю
також не буду,але вірю ПС. да і ХАВК вже давно приїхав назад ... а не хлопнуть ли нам по рюмашке? (с) х/ф Покровские ворота, для несведущих |
Може за 4 останні місяці щось змінилося, але оскільки стан цієї дороги стабільни йпротягом останніх кількох років, я в це слабо вірю. Є там в принципі окремі ненайкращі відрізки зокрема після Чуднова, але хто сказав, що їх немає на будь-якій іншій трасі. Їздив там наприклад на мазді 3 і на свому Логані. При тому що машини різні. на обидвох їхалося комфортно.
Дорога там не вужча, ніж Вінниця-Хмельницький. Така ж дворядка - по 1 ряду в кожну сторону. Транзитного вантажного транспорту майже немає - він весь якраз їде через бердичів-Вінницю. Жодного разу не було серйозного зависання при обгоні. Так що давайте не будемо нікого дезінформувати. What else should I say - everyone is gay
Форум : HONDA Путешествия и отдых
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))