чи правда що якщо маєш доручення то все одно тепер тре тимчасовий тезпаспорт випробляти...?
що якесь законодавче нововведення ввели?
бо раніше тільки при виїзду за кордон тре було
А Що доручення вже не рулять?
HONDA Теревені
|
romario, читайте ПДД, раздел 2, пункт 2.1....с 2001 года надо.
- "Здесь разворот есть?"
- "Есть! Но он платный!" |
Tolstiy:romario, читайте ПДД, раздел 2, пункт 2.1....с 2001 года надо. а можно текст или ссылку!у меня 2 машины по доверенности |
оКуеть...дайте две))))
2.1. Водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі: а) посвідчення на право керування транспортним засобом відповідної категорії і талон, що додається до посвідчення; б) реєстраційний документ на транспортний засіб (для транспортних засобів Збройних Сил - технічний талон), а у разі відсутності в транспортному засобі його власника, крім того, - свідоцтво про право спільної власності на цей транспортний засіб чи тимчасовий реєстраційний талон; в) у разі встановлення на транспортних засобах проблискових маячків і (або) спеціальних звукових сигнальних пристроїв - дозвіл, виданий Державтоінспекцією МВС, у разі розміщення реклами, - погодження, що видається підрозділами Державтоінспекції МВС; г) у встановлених законодавством випадках дорожній лист і документи на вантаж, що перевозиться; на маршрутних транспортних засобах додатково - схему маршруту та розклад руху; на транспортних засобах, що здійснюють перевезення великогабаритних чи великовагових вантажів, - дозвіл на рух; на транспортних засобах, що здійснюють перевезення небезпечних вантажів, - технічні умови на перевезення, свідоцтво про допуск водія і допуск транспортного засобу до перевезення небезпечного вантажу та дозвіл на дорожнє перевезення; ґ) поліс (сертифікат) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Водії, які відповідно до законодавства звільняються від обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів на території України, повинні мати при собі відповідні підтвердні документи (посвідчення). (Підпункт "ґ" у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 06.01.05 р. № 16) - "Здесь разворот есть?"
- "Есть! Но он платный!" |
та ладно с 2001....!
всі люди що 7 років їздять з одною довіренфстю |
Тоесть доверенность можно выкинуть?
|
знаю уникалов не то что без талона, а и с просроченной довереностью ездят и ничо
|
*а у разі відсутності в транспортному засобі його власника, крім того, - свідоцтво про право спільної власності на цей транспортний засіб ЧИ тимчасовий реєстраційний талон;* sasha, или доверенность или временный талон
J. |
Jordan:*а у разі відсутності в транспортному засобі його власника, крім того, - свідоцтво про право спільної власності на цей транспортний засіб ЧИ тимчасовий реєстраційний талон;* sasha, или доверенность или временный талон
Довереность не является документом о совместной собственности. Драка будет все получат
И тут я понял, что взяли мало водки. |
Просто, тогда о каком документе идет речь? И что делать тем кто ездит по доверенности?
J. |
Эммм... лица, вписанные в техпаспорт должны тем не менее иметь ЭТО:
а у разі відсутності в транспортному засобі його власника, крім того, - свідоцтво про право спільної власності на цей транспортний засіб чи тимчасовий реєстраційний талон; Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь». |
Помоему если в тех паспорте вписан человек на право управления, то тех паспорта ему вполне достаточно для управления...
|
sasha:Тоесть доверенность можно выкинуть?
После получения временного техталонна- можно. Внимательней надо доверенность читать. Написано что имеет право представлять интересы в ГАИ, но про водить- не написанно. Но гайцы часто на это не смотрят. Особенно если одна фамилия. Added after 30 seconds: Alehond:знаю уникалов не то что без талона, а и с просроченной довереностью ездят и ничо
Я так три года ездил. Все ок. Даже с коброй все нормально было. лучше день потерять,потом за пять минут долететь.. (с) |
Alehond:Помоему если в тех паспорте вписан человек на право управления, то тех паспорта ему вполне достаточно для управления...
По-моему - тоже Интересно, как "по-ихнему" ...цццвто Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь». |
а шо, поиск уже не рулит?
about28403.html&highlight=%C4%EE%E2%E5%F0%E5%ED%ED%EE%F1%F2%FC Чёрный кот, перебегающий вам дорогу, означает, что животное всего лишь спешит куда-то по своим делам. Не усложняйте. |
Jordan, речь идет о тех паспорте, в котором указаны несколько совладельцев(есть такая фишка). Что касается езды по доверености то у меня ответов несколько(как у сотрудника ГАИ и как у пересічного громадянина)- тебе какой?
Added after 1 minutes: chief39, по ихнему без проблем- раз вписан на управление, то может управлять без доп доков Драка будет все получат
И тут я понял, что взяли мало водки. |
Просто, спасибо, перечитал прошлую тему по ссылке Мази. вообщем все понятно.
romario, тебе сюда about28403.html&highlight=%C4%EE%E2%E5%F0%E5%ED%ED%EE%F1%F2%FC -close- J. |
Форум : HONDA Теревені
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))