На лобовому склі трішинка все дальше і дальше "лізе"!!!

Зупинити якось можна її. Розпорки, яка ставиться між амортизаторами, у мене немає. Її наявність може якось зупини цю тріщину?
Усім привіт!
На лобовому склі трішинка все дальше і дальше "лізе"!!! ![]() ![]() Зупинити якось можна її. Розпорки, яка ставиться між амортизаторами, у мене немає. Її наявність може якось зупини цю тріщину? |
Засверлить.
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
Студент:Засверлить.
ееех!! Бачу мало тобі клізм ставлять ![]() ВЛУДер... ![]() я серйозно запитую... а ти.... |
+1 к Студент'у
|
Судячи по року машини, у тебе вже не та жорсткість кузова. Тріщить при проїзді бордюрів, глибоких ям? У мене страшенно тріщало на машині 1990 р.в. Роспорки не поможуть точно. Жорсткість кузову повернен лише переварка дна
![]() |
Solberg:
Студент:Засверлить.
ееех!! Бачу мало тобі клізм ставлять ![]() ВЛУДер... ![]() я серйозно запитую... а ти.... Ты что, программист? Я серъезно отвечаю. Засверлить все концы трещин. В 90% случаев помогает остановить распространение. Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
Yeti:Судячи по року машини, у тебе вже не та жорсткість кузова. Тріщить при проїзді бордюрів, глибоких ям? У мене страшенно тріщало на машині 1990 р.в. Роспорки не поможуть точно. Жорсткість кузову повернен лише переварка дна
![]() Коли саме ця тріщина збільшується не помітно. Просто помічаю, що через декілька днів вона більша і більша стає ![]() Коли варив авто і міняв пороги, то усилював ті місця де кріпляться пороги "не хілими" уголками. вроді 25-кою чи 30-кою по довжині усього авто. Added after 4 minutes: Студент:
Ты что, программист? Я серъезно отвечаю. Засверлить все концы трещин. В 90% случаев помогает остановить распространение. не врубаюся... ![]() от приїду на хондовку і поясниш. цікаво.... блят! не врубаюсь і все!!!! ![]() |
Solberg,
http://www.google.com.ua/search?hl=uk&q=%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B5+%D0%B7%D0%B0%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%8C+%D0%BE%D1%82+%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B8%D0%BD&btnG=%D0%9F%D0%BE%D1%88%D1%83%D0%BA+Google&meta= Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!» |
Студент:Solberg,
http://www.google.com.ua/search?hl=uk&q=%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B5+%D0%B7%D0%B0%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%8C+%D0%BE%D1%82+%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B8%D0%BD&btnG=%D0%9F%D0%BE%D1%88%D1%83%D0%BA+Google&meta= Ясно! ненадаклізми ![]() Де мені знайти дядьказдреллю? |
Перова (тітки з дреллю), Лівобережка, м. Республіканський стадіон...
|
трескаться стекло может даже на стоянке не обязательно ездить достаточьно нагреть солнцу ,и если менять стекло не собираешься то желательно не только засверлить а еще и проклеить полимером (стекольщики знают)а то может все равно трескаться,после такой процедуры у меня осталась только паутинка !
|
civic4:и если менять стекло не собираешься
нєа... не збираюся... тааак... давайте зробимо висновок... ![]() 1. Потрібно засверлити. 2. заклеїти якоюсь херньой. Якщо можна, мені потрібна конкретна адреса куди під"їхати щоб цю усю байду зробити... ![]() |
Solberg,
Чёрный кот, перебегающий вам дорогу, означает, что животное всего лишь спешит куда-то по своим делам. Не усложняйте. Редаговано: mazy (29-05-2017 11:31) |
Solberg, если приедешь в Сумы то я тебе просто обещаю что сделаем по высшему розряду сделает мой очень хороший знакомый и гарантию с него выбьем однозначно!!!
![]() |
Однозначно засверлить "концы" и заполнить трещину полимером....
![]() |
Главное потом на раскалённое солнцем стекло - резко холодной водой не поливай, и наоборот!
![]() |