Я забув пароль Зареєструватись

0
minus plus

Заблокувалося колесо RSS

HONDA СТО - технический архив

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#311057»03-05-2007 14:57Заблокувалося колесо
+0
Був у Житомирі.
Їду собі та їду! Крутий підйом, кам"яна дорога, (перед цим поміняв свічки і хотів подивитися на що здатна моя хондочка) розкочигарив її, 2 передача (в основному там лише на першій виїжджають). Вилетів я на цей підйом... але майже в кінці почув скрежіт дрібних камінців об крупне каміння і буксування моєї хондочки.... на асфальті взагалі писк  Shock .
Зупиняюсь, вийшов... і бачу довгий (із середини підйому) гальмівний шлях правого заднього колеса  Shock.
Здаю назад... нєа Shock, не їде (зразу піднімає зад до верху). Звичайно я її не насилував. Легенько натиснув на гальма... покотилася назад...  Shock , відпустив гальма - зад підскочив до верху і зупинилася. Поїхав в перед - блокується колесо і гальмує.
Розібрав (тут же) колесо. Повно чорного пилу (мабуть через тертя колодок). вичистив, обстукав, ще трохи послабив ручника. Поїхав... без проблем.
Є дві версії:
1. внаслідок великого скупчення пилу, при наїзді на нерівну дорогу, трухнуло її і вона потрапила під колодки і корпус і її перекосило, що і заблокувало колесо.
2. ручник, там якщо не помиляюся самозатяжний механізм. (усі деталі були в чорному пилу, окрім гайки з зазубринами яка заклинюється спеціальною пластиною. Ця гайка самовільно крутиться лише для зажиму, в інше нєа). Можливо сильно перетягнувся сам тей механізм при трясці.
ваші версії.
Блін.... а якщо б таке на великій швидкості трапилося...

Форум : HONDA СТО - технический архив