привіт всім
шукаю СТО які спеціалізуються суто на Хондах. в мене зокрема CRV.
З'явились вібрації в рулі на швидкості.
Зокрема просіла задня підвіска і колеса в боки.
Буду вдячний за адресу\телефон\відгук.
порадьте СТО по ходовій - Львів -
HONDA СТО - подвеска, трансмиссия, тормоза, рулевое управление
|
bodruy:привіт всім
Можно к Паше. Хондами давно занимается.шукаю СТО які спеціалізуються суто на Хондах. в мене зокрема CRV. З'явились вібрації в рулі на швидкості. Зокрема просіла задня підвіска і колеса в боки. Буду вдячний за адресу\телефон\відгук. Человек - все может... Лишь бы захотел... М.Горький. |
davidos69:
Можно к Паше. Хондами давно занимается.шукаю СТО які спеціалізуються суто на Хондах. в мене зокрема CRV. З'явились вібрації в рулі на швидкості. Зокрема просіла задня підвіска і колеса в боки. Буду вдячний за адресу\телефон\відгук. Дякую за рекомендацію. Дайте будь ласка контакти. |
bodruy: 0632107067davidos69:
Можно к Паше. Хондами давно занимается.шукаю СТО які спеціалізуються суто на Хондах. в мене зокрема CRV. З'явились вібрації в рулі на швидкості. Зокрема просіла задня підвіска і колеса в боки. Буду вдячний за адресу\телефон\відгук. Дякую за рекомендацію. Дайте будь ласка контакти. Человек - все может... Лишь бы захотел... М.Горький. |
шукаю СТО які спеціалізуються суто на Хондах. в мене зокрема CRV. З'явились вібрації в рулі на швидкості. Зокрема просіла задня підвіска і колеса в боки. Буду вдячний за адресу\телефон\відгук. Суто на Хондах (а ще бехах та акурах) - Арія Але ж вони офіціали))) брр! |
S-line займаються японцями.
|
Профільних сто по ходовці дійсно не має в місті, S-line хороша альтерантива, так як є гарантія на деталі з роботою. По усіх інших проблемах, є хороший спеціаліст Андрій на Майорівці.
WTF>? |
Форум : HONDA СТО - подвеска, трансмиссия, тормоза, рулевое управление
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))