Всім доброго дня
Почала грітися машина (температура піднімається до 115-133 град) на холостих оборотах або після 120 км/год,
термостат - замінив
помпа - замінена
датчик включення вентилятора на термостаті замінив
патрубки прочищені, при включеному кондиціонері працюють обидва вентилятора, без кондюха з перебоями включається і виключається один вентилятор навіть при температурі 100 і вище
майстри кажуть промивати радіатор (хоча рівномірно гарячий всюди, на термостаті також патрубки однакової темп) і що немає якоїсь другої швидкості на вентиляторах
також не працює пічка (думаю клапан на пічку заміню, бо дуже мало, пару мм, рухається)
вже незнаю до чого ще лізти і до кого їхати, таке враження що наугад майстри в нас ремонтують авто, авось проканає (((
цівік 1.7 2005 рік
Гріється цівік. Потрібна допомога
HONDA СТО - двигатель, топливная система и бортовая электрика
|
Andriy199, а внешнее состояние радиатора какое?
Если соты посечены, забиты комарами и пухом, то не будет нормального обдува радиатора. Значит - будет греться. Может, перед радиатором картонка с зимы лежит? |
картона немає і небуло)
радіатор прогрівається як верх так і низ однаково вентилятори нормально не працюють напевне, без кондиціонера з перебоями працює тільки один, навіть коли температура росте до 100 може виключитись |
А чим ви температуру замиряете?
|
дод компютер стоїть на машині
всі дані зчитує через OBD |
Andriy199:дод компютер стоїть на машині
всі дані зчитує через OBD А чому вы вважаете що датчик правильно показує? Який через obd сканується? |
Прокладка ГБЦ. не?
|
Или воздушная пробка или ГБЦ. Проверьте признаки пробоя прокладки ГБЦ!
|
доброго ранку
запаху газів ніби не чути з радіатора ще якось можна перевірити прокладку не розкорочуючи там все?) |
Andriy199:доброго ранку
запаху газів ніби не чути з радіатора ще якось можна перевірити прокладку не розкорочуючи там все?) Откройте крышку расширительного бачка, в этот момент погазуйте до 4-5 тищ оборотов. Не должно быть никаких пузырьков в этот момент. Посмотрите на масляном щупе белые отложения(эмульсия). В теплую, сухую погоду из выхлопной трубы не должно быть никакого дыма(пара). |
був ще на одному сто
кажуть що газів немає хочуть промивати систему хімією, можливо просто забита і тому пічка також не працює буду пробувати Added after 25 hours 12 minutes: промивати систему не став майстер (на зеленому антифризі каже не забиває) діагностував пробої прокладки (манометром на радіаторі) хтось може порадити нормального моториста в тернополі? бо на сто загинають космос і по часу машину хочуть на тиждень (мол головку треба шліфувати і тестувати) вже голова пухне від авторитетних майстрів, які все знають і кожем має свою "правильну" точку зору ... Added after 42 hours 18 minutes: доброго дня порадьте майстра хорошого для заміни прокладок!! головку обовязково шліфувати?? |
Вы в Киеве ?
Человек - все может... Лишь бы захотел... М.Горький. |
Тернопіль
|
Andriy199:вентилятори нормально не працюють напевне, без кондиціонера з перебоями працює тільки один,
навіть коли температура росте до 100 може виключитись Можливо у цьому й проблема, бо якщо вентилятор не працює як треба - буде перегрів. Доречно було б перевірити контакти та дроти вентилятора: можливо десь погане з'єднання. Long is the way, and hard, that out of hell leads up to light © |
ДОброго дня
не прокладка) 1) питання в термостаті або помпі 2) або при заміні ремняГРМ зуб перекинули (машина стала тупіша) чи може від ремня так грітись??? |
капитальте мотор. поведенные плоскости блока и головы.
Человек - все может... Лишь бы захотел... М.Горький. |
оптимистичные диагнозы пошли((
|
Cкоріш за все потрібно замінити "тонкий" моторчик, в нього буває побиті дорожки (там де щітки, коли розбереш його побачиш), а на великому просто поміняй щітки. Така проблема була особисто в мене. Моторчик охолодження коли зупиняється на побитих дорожках він не може запуститься і двигун гріється. Можливо це тобі допоможе. Мені допомогло. А діагнозів ставили тьма, поки сам не розібрався.
|
Piter:Cкоріш за все потрібно замінити "тонкий" моторчик, в нього буває побиті дорожки (там де щітки, коли розбереш його побачиш), а на великому просто поміняй щітки. Така проблема була особисто в мене. Моторчик охолодження коли зупиняється на побитих дорожках він не може запуститься і двигун гріється. Можливо це тобі допоможе. Мені допомогло. А діагнозів ставили тьма, поки сам не розібрався. Это вы о чем вообще говорите ?Человек - все может... Лишь бы захотел... М.Горький. |
davidos69:капитальте мотор. поведенные плоскости блока и головы.
Судар ви хоть знаєте коли це робить??? Чи аби ляпнуть. я говорю з особистого досвіду і особистої практики. Ви хоть один разок робили кап. ремонт ??? Якщо да, то причини які привели вас до цього? Перш чим критикувати, потрібно поритись в своїх знаннях, або ж в книгах, потім задавати такі питання. |
Piter: Я вижу что вы грамотный очень, так вот, перед тем как советовать непонятно что, ответьте на мой вопрос выше. А то мы, хондаводы не понимаем , о каком таком тонком моторчике речь идет ? Да, и в книге посмотрите, может технически грамотно скажите, что за такой моторчик davidos69:капитальте мотор. поведенные плоскости блока и головы.
Судар ви хоть знаєте коли це робить??? Чи аби ляпнуть. я говорю з особистого досвіду і особистої практики. Ви хоть один разок робили кап. ремонт ??? Якщо да, то причини які привели вас до цього? Перш чим критикувати, потрібно поритись в своїх знаннях, або ж в книгах, потім задавати такі питання. Человек - все может... Лишь бы захотел... М.Горький. |
Piter:Cкоріш за все потрібно замінити "тонкий" моторчик, в нього буває побиті дорожки (там де щітки, коли розбереш його побачиш), а на великому просто поміняй щітки. Така проблема була особисто в мене. Моторчик охолодження коли зупиняється на побитих дорожках він не може запуститься і двигун гріється. Можливо це тобі допоможе. Мені допомогло. А діагнозів ставили тьма, поки сам не розібрався.
доброго дня про який моторчик йде мова? в мене на холостих гріється, обороти плавають і опускалось навіть до 650( пишуть, що на блоці холостого ходу є також контур охолодження і там може бути проблема, але хз майстрів в тернополі норм немає, а часу кудась в іншу обл їхати немаю, та й незнаю чи зможу доїхати( |
Форум : HONDA СТО - двигатель, топливная система и бортовая электрика
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))