Я забув пароль Зареєструватись

Нужна срочная помощь маме сотрудницы! RSS

HONDA Допомога

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1849367»14-06-2017 13:20Нужна срочная помощь маме сотрудницы!
+0
Добрый день!
У моей сотрудницы Вики случилась беда - серьезно заболела мама.
Диагноз: диабетическая макроангиопатия артерий нижних конечностей.Началась гангрена и пришлось ампутировать пальцы ног. Это отодвинуло срок операции, но раны не зажили и, скорее всего, ампутацию придется повторять.
Викина мама уже 2 месяца находится в больнице. Вика студентка, но помимо учебы она очень много работает и сама обеспечивает лечение мамы, потому что больше им, к сожалению, рассчитывать не на кого. 7 лет назад от такого же диагноза умерла Викина бабушка.
Операция стоит от 60 до 200 тысяч гривен. Зависит от того, где оперировать. Это диагностика, анализы, операции на двух ногах, лекарства. И всего 2 недели, чтобы собрать эту сумму. Я тоже студентка и понимаю, насколько это неподъемная сумма, чтобы найти ее самостоятельно. Поэтому очень прошу откликнуться и помочь: деньгами/репостом/контактами хороших врачей..
Ссылка на пост на странице Вики:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1738521043107617&id=100008492135094&pnref=story

Реквизиты:
Карточка – ПРИВАТБАНК 4149 4378 6413 2855 ГОРОДЧУК ВІКТОРІЯ АНТОНІВНА
Если переводить деньги с карт других банков, лучше пользоваться приложением SendMoney:
https://sendmoney.privatbank.ua/ua/
Все чеки и справки Вика собирает. Будем благодарны за любую помощь!

Виктория Городчук додала 6 нових світлин.
3 год ·
Друзі, знайомі та просто не байдужі до того як мені болить!
Вчора я звернулась до ВАС з проханням домогти моїй МАМІ. Людське серце усього навсього з долоню, але за останню добу мені здається що воно просто нереальних розмірів. Нам з мамою вдалося назбирати 44 000 грн!
Останні два місяці я майже не пам’ятаю, все немов заплило туманом. Я звикла до того, що здоров’я моєї найдорожчої людини трималось на таблетках та капельницях. Я наче б звикла дивитись, як вона страждає від болю. Але я ніколи не думала, що ситуація настільки може погіршитись.
Ліки – не допомагають.
Лікарі – щоб врятувати життя, змушують йти на ампутацію.
Люди – добивають прямісінько в серце.
З дитинства мама говорила мені, що я маю бути сильною і вміти боротися з проблемами. Так і сталось, щоб не траплялось на моєму шляху – все подолано. Там де треба – зціплено зуби, а іноді й вирвано з серця.
А тут я не можу дати раду. Я безсила. Руки і очі водночас зав’язані.
Змиритись – не можу! Вихід – просити допомоги у всього світу.
Сказати що вчора я побачила світло – це нічого не сказати.
Я дякую всім тим хто відкликнувся та не зміг пройти осторонь! Я відчуваю вашу підтримку і вона дає нам з мамою силу боротися з хворобою!
Водночас за цією приємною новиною прийшла і нехороша новина.
Лікарі, з котрими вдалося зв’язатись, кращі з кращих в Києві, сказали що назбираних грошей вистачить лише на підготовку, і то не всю. Це огляд, аналізи та додаткові процедури перед операціями, препарати. В Чернігові навіть не вдасться повністю обстежитись. Щодо самих операцій, то стентування на одній ділянці коштує від 25 до 35 тис. грн. А мамі треба робити на двох мінімум. Остаточну суму не береться називати ніхто, але загалом це буде не менше 100 000 грн..
З вашою допомогою в нас із мамою є майже половина суми. На те, щоб знайти ще хоча б 56 000, є десять днів. І я буду боротись!

Форум : HONDA Допомога