Продаю зимовий комплект на Хонду Аккорд: диски Replay R17, ось такі:
http://www.wheelshop.com.ua/replicawheels/Replay/Honda/H40.html
некатані, неподряпані, нефарбовані, коротше ідеальні
з гумою Nokian Hakapellita R2 225/50/R17, в гарному стані. Все стояло на Аккорді 2013 року. Комплекту 2 неповних зимових сезони, все куплялось новим. Ціна - 15500 грн за все. Можна торгуватись звичайно.
О5О76О455О, Віктор
Added after 164 hours 2 minutes:
14500 за все
Added after 45 hours 2 minutes:
торг
Added after 136 hours 43 minutes:
віддам за 13000
Диски Replay R17 з гумою Nokian Hakkapellita на Аккорд
HONDA Шины и диски : HONDA Шины и диски - продажа
|
Скільки за диски
|
Slaventiy255:Скільки за диски набирайте, домовлятимемось. Я тепер живу в Польщі, диски продає тєсть
Added after 186 hours 3 minutes: vovius:Продаю зимовий комплект на Хонду Аккорд: диски Replay R17, ось такі:
можливий продаж окремо дисків і гумиhttp://www.wheelshop.com.ua/replicawheels/Replay/Honda/H40.html некатані, неподряпані, нефарбовані, коротше ідеальні з гумою Nokian Hakapellita R2 225/50/R17, в гарному стані. Все стояло на Аккорді 2013 року. Комплекту 2 неповних зимових сезони, все куплялось новим. Ціна - 15500 грн за все. Можна торгуватись звичайно. О5О76О455О, Віктор Added after 164 hours 2 minutes: 14500 за все Added after 45 hours 2 minutes: торг Added after 136 hours 43 minutes: віддам за 13000 |
[
vovius,подскажите пожалуйста,как посмотреть диски в Киеве? Дайте контакты в личку. Спасибо. |
Horton:[
Відповівvovius,подскажите пожалуйста,как посмотреть диски в Киеве? Дайте контакты в личку. Спасибо. |
добрый день!
резину отдельно можно? |
резина отдельно7
|
M85:резина отдельно7 сорі, я на форумі буваю рідко. Телефонуйте за номером в початковому пості. Можна окремо, якщо домовимось по ціні. Нагадаю, все там проїхало сезон і знаходиться в ідеальному стані |
Ап. Ще в продажу
|
Форум : HONDA Шины и диски : HONDA Шины и диски - продажа
Кращі теми
smarty: У кого какие часы?
Yura_777: Какой сериал смотреть
littlebo: Моя боянчег тапочек, моя ракета ))