Я забув пароль Зареєструватись

Honda Civic EJ9 1997 RSS

HONDA Автопродажа : HONDA Автопродажа. Архив.

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1821940»16-07-2016 15:01Honda Civic EJ9 1997
+0
Привіт
Прдам свій автомобіль.

Марка: Honda
Модель: Civic
Рік випуску: 1997
Об*єм двигуна: 1.4 (D14A3)
Пробіг: 290тис. км.
VIN: JHMEJ93300S104595
Ціна: $3500 (без торгу)









Фото тут: https://www.yogile.com/d31nw0fb#21m

У мому користуванні 2 роки. В цілому стан хороший, корозія мінімальна присутня на задній правій арці, але нічого серйозного. Автомобіль повністю покритий Plasti Dip'ом, колір Iguana Green + Gold Flakes (такі класні золоті вкраплення, на сонці дуже гарно видно), звісно ж ця фарба  дуже легко може бути видалена з авто. В оригіналі колір темно зелений. За час моєї експлуатації ДТП не було, один раз бампером вперся в фаркоп, тріснули дві перемички на нижній решітці, все поклеяли та відремонтували. До мене звісно ж були підкраси і шпаклівка, але геометрія в нормі, автомобіль веде себе впевнено на швидкості 140 навіть.

Зараз на автомобілі встановлені вінтові амортизатори MTS, також віддаю комплект (4шт.) оригінальних рідних амортизаторів Honda. Літня резина на 15" дисках Zender Sport, диски ексклюзивні, реставроні, поліровані, замість псевдоболтів вставлені латунні шипи, виточені вручну. На жаль зараз вся ця краса потемніла і дещо оксилилась, але в додаток дам коробочку із поліровочною пастою, трохи вільного часу - і все заблистить ). Зимова резина на оригінальних 13" залізяках.
Також 2 комплекта ковриків.

Із недоліків:
-підстукує задній лівий аморт, не розумію чому, так як пробіг їх не більше 10к. Тим не менше, в комплекті віддаю оригінальні аморти, тому проблему можна буде вирішити.
-кілька днів назад перестав працювати кондиціонер, поїхав заправити, виявилось що є дирка в радіаторі, каміцець прилетів, потрібно запаяти або міняти
-розхід масла приблизно 200-300грам на 10к пробігу, але при такому віці авто не знаю чи можна вважати даний факт недоліком

Ціну вказав вище, враховуючи всі плюси та мінуси авто, вважаю вона адекватна на сьогоднішній день, тому торгуватись поки не готовий.
З будь якими іншими питаннями велкам в ПП або в тут в тему або ж в телефон )

097 781 шість вісім 97 - Віталік

Added after 219 hours 19 minutes:

продана. закривайте
"if you don't play you'll never win" (с)

Форум : HONDA Автопродажа : HONDA Автопродажа. Архив.