Я забув пароль Зареєструватись

0
minus plus

Опера “Звірi” Леся Подерв’янського - будет еще где-то? RSS

HONDA Теревені : HONDA Заходи

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1797354»16-12-2015 09:12Опера “Звірi” Леся Подерв’янського - будет еще где-то?
+0
Если кто-то имеет возможность узнать будут ли еще где-то ее ставить - маякните, плиииизззз!!! Видел несколько отрывков, очень хочу сходить "вживую".

Опера “Звірi”  Леся Подерв’янського
Композитор – В’ячеслав Назаров
Режисер – Андрій Критенко

“Звірi” - це суміш класичних музичних алюзій і авангарду, дивних сюжетних ходів, ліричних дитячих снів і політичного стьобу.

Насправді описати SMS-Оперу звісно неможливо. Тому  задля того, щоб зрозуміти, що таке “Звірі”, і чому  варто терміново  замовляти квитки– стислий зміст  хоча б першої дії.

Дія перша

Жив мужик. А в того мужика був Кіт. Такий бешкетник, що біда. От мужик посадив кота в мішок і відніс у ліс. Хай пропадає. А в тому лісі жили Білка і ведмідь Міха. Зустрілися звірі, познайомилися і про любов дискутують. А тут якраз поїзд Пермь-Сизрань зупинився. А з поїзда кацапи позбігались, жолуді збирають. От звірі і вирішили на тому поїзді в Сизрань поїхать. Бо там живе Дєвіца Тєрєщук, що спіймала ворону з блакитними очима. А ворона та, мабуть істину знає. Так у Чехова написано.

Історія створення SMS-Опери така: Лесь Подерв’янський  написав казку, яка перетворилася на музичний твір. Ідея опери виникла випадково і спонтанно. Лесю подзвонила знайома дівчина і попросила розповісти казку на ніч. Казка матеріалізувалася в вигляді смсок. Потім смски перетворилися в лібретто, на яке композитор Слава Назаров написав музику.

Головна мотивація всіх учасників SMS –Опери (а серед них відомі українські актори театру і кіно) - отримання задоволення від процесу.

https://www.facebook.com/%D0%9E%D0%9F%D0%95%D0%A0%D0%90-%D0%97%D0%92%D0%86%D0%A0%D0%86-901462363217560/
Мой ежепятничный тост - за сухопутную  границу между Грузией и Украиной!
#1805645»19-02-2016 11:26Опера “Звірi” Леся Подерв’янського - будет еще где-то?
+0
Yashka,

http://parter.ua/ua/event/concert-hall/caribbean_club/sms-opera_zviri_lesia_poderv_yanskoho.html

Новий драматичний бойовик Леся Подерв’янського, покладений на оригінальну музику композитора В’ячеслава Назарова - яскрава, шокуюча вистава з іскрометним гумором, несподіваними сюжетними ходами, харизматичними акторами і сучасною сценографією.
Лесь Подерв’янський - лібрето, сценографія ; В’ячеслав Назаров - музика;

Андрій Крітенко (Німеччина) - постановка; Петер Мюллер (Німеччина) - світло;  Анастасія Подерв’янська - костюми.
Чёрный кот, перебегающий вам дорогу, означает, что животное всего лишь спешит куда-то по своим делам. Не усложняйте.

Форум : HONDA Теревені : HONDA Заходи