Я забув пароль Зареєструватись

Новый закон. Дачные дома ==> Жилые RSS

HONDA Право

Добавить в Facebook Добавить в Twitter

Почетный Волонтер (1)
#1764320»30-04-2015 07:46Новый закон. Дачные дома ==> Жилые
+0
Правительство приняло постановление, по которому дачные дома можно бесплатно перевести в жилые

Ссылка на КМУ
Уряд на засіданні у середу, 29 квітня, підтримав постанову, ініційовану Мінрегіоном, про затвердження порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки.
Згідно з порядком переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки здійснюється безоплатно органами місцевого самоврядування села, селища, міста, із якими відповідні дачні поселення та садівничі товариства зв’язані адміністративно або територіально.
Для переведення дачних і садових будинків у жилі будинки їхні власники або уповноважені ними особи подають до виконавчого органу сільської, селищної, міської ради, а у разі відсутності у сільській раді виконавчого органу – сільському голові низку документів. А саме: заяву за визначеною формою, копію документу про право власності на дачний чи садовий будинок, письмову згоду співвласників на переведення такого будинку у жилий та звіт про проведення технічного огляду дачного чи садового будинку з висновком про його відповідність державним будівельним нормам.
За результатами розгляду заяви та доданих до неї документів місцева рада протягом місяця з дня їх надходження приймає рішення про переведення дачного чи садового будинку у жилий будинок або про відмову у переведенні.
У триденний строк власникові повідомляють про рішення по переведенню дачного чи садового будинку у жилий будинок.
У разі відмови згідно із пунктом 4 цього Порядку у переведені дачного чи садового будинку у жилий будинок власник має право повторно подати документи до відповідного органу влади.


А если дачку перевести в жилое, то потом коммунальные начнут начислять или нет?
Если да, то кому они будут оплачиваться и как?
У меня дача "дикая". Там черт ногу сломит откуда вода течет, откуда электричество подается.
Знаем только откуда ветер дует и почему дождь идёт.

Форум : HONDA Право