Ну как повлияет, для того чтобы стать резидентом в обоих странах-нужно получить регистрацию. При получении внж попросят листок убытия с последнего места проживания...А чтобы его получить-надо сниматься с регистрации в РФ... Потом, конечно можно назад встать на учет, я только в этом плане поволновался относительно работы в РФ... Хотя может, что изменилось, с того времени, как я получал внж не знаю...
14.1.213. резиденти - це:
в) фізична особа - резидент - фізична особа, яка має місце проживання в Україні.
У разі якщо фізична особа має місце проживання також в іноземній державі, вона вважається резидентом, якщо така особа має місце постійного проживання в Україні; якщо особа має місце постійного проживання також в іноземній державі, вона вважається резидентом, якщо має більш тісні особисті чи економічні зв'язки (центр життєвих інтересів) в Україні. У разі якщо державу, в якій фізична особа має центр життєвих інтересів, не можна визначити, або якщо фізична особа не має місця постійного проживання у жодній з держав, вона вважається резидентом, якщо перебуває в Україні не менше 183 днів (включаючи день приїзду та від'їзду) протягом періоду або періодів податкового року
Когда то лет 5 назад мне нужно было продлить временный ввоз авто в рФ... Так таможенник затребовал у меня гражданский паспорт, чтобы проверить штамп о снятии с регистрации в РФ, чтобы подтвердить статус нерезидента