Я забув пароль Зареєструватись

0
minus plus

Проблема після ТО RSS

HONDA Тюнинг - технический : двигатель и ходовая

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1710563»20-09-2014 11:09Проблема після ТО
+0
Доброго дня знавці і гуру honda. Потрібна Ваша допомога. Минулого тижня проходив ТО 60 на honda accord CU1. Було замінено масло двигуна, паливний фільтр і відрегульовано клапани. Після то я помітив дивну поведінку мотору. Проблема полягала в тому, що при холодному запуску мотор трохи тупив і появилась незначна вібрація на холостих. Також появився дивний звук. Все зняв на відео. Глянте і підкажіть в чому може бути проблема. Таке помітно тільки при першому запуску на холодну. Звук появляється не завжди. А з оборотами проблема постійна.


#1715857»13-10-2014 13:11Проблема після ТО
+0
Народ рятуйте... значить поїхав я до од на діагностику. підключили компютер, зробили діагностику і ніяких проблем не виявили. Сказали, що можливо, паливо погане і акумулятор сів. З акумулятором дійсно була проблема, купив новий. Паливо заливав на 3 різних заправках - ніяких змін. Так як проблема появилась після ТО, на якому робили регулювання клапанів і заміну паливного фільтра я почав грішити на те. що там зробили щось не правильно. Поїхав знову на діагностику. Записав машину на цілий десь і почали її мучити.
1. Зробили по новій регулювання клапанів - виставили на середні значення 20 і 25
2. Поміряли тиск в паливній системі - більше 4 атм.
3. Поміряли компресію в циліндрах - 14 атм. в кожному циліндрі
4. Зробили ще раз діагностику і виявили пропуски у всіх циліндрах.
5. Перевірили свічки - вони в нормі. Але на всякий випадок поставили нові. Пропусків стало менше, але вони залишились.
6. Вирішили промити паливну систему. Підключили апарат промивали 30 хв. Після цього машина стала працювати краще, вібрація повністю зникла. Але пропуски залишились. І цікаво що пропуски появляються тільки тоді коли мотор переходить з холостих обертів на нагрузку. Тобто на холостих нема пропусків, якщо натиснути педаль газу, в районі 1000 обертів появляються пропуски, потім коли оберти високі, пропусків також нема.

На цьому я поїхав додому перевіряти чи проблема з запуском не зникла. А з пропусками казали почекати, модливо вони зникнуть коли система повністю очиститься від промивки. Проте після цих всіх маніпуляцій проблема з запуском не зникла. Вже не знаю що робити. Думав може паливний фільтр якийсь бракований, але тиск в системі нормальний. І дивно те що проблема з запуском тільки коли машина постоїть ніч в холоді, коли тепло то проблеми нема. Казали, що можливо десь повітря в впускний канал підсасує після датчика, я знав впускний канал, перевірив його, він цілий. На всякий випадок почистив дросель, і наново встановив впускний канал обробивши стики силіконовим герметиком.

Порадьте хтось куди шукати, бо Од розводить руки. Думаю ще перевірити датчик у впускному каналі, можливо він не коректно працює і погано готує суміш при першому запуску, але сумніваюсь, що він бо настіпні запуски нормальні. машина їде дуже добре, тяга не зникла, розхід не збільшився.
#1716093»14-10-2014 14:29Проблема після ТО
+0
У меня такой же звук при запуске, и тоже только на холодную, я уже и стартер чистил, думали что бендикс залипает, что только я уже не делал все зря, на Хонде сказали катайся.....
#1716137»14-10-2014 16:53Проблема після ТО
+0
artchi:У меня такой же звук при запуске, и тоже только на холодную, я уже и стартер чистил, думали что бендикс залипает, что только я уже не делал все зря, на Хонде сказали катайся.....
з звуком я вже розібрався. Він появляється тільки тоді коли акумулятор підуставший. Поставив новий акум, і проблема зникла.

Форум : HONDA Тюнинг - технический : двигатель и ходовая