Я забув пароль Зареєструватись

0
minus plus

CRX 1. Не заводиться. RSS

HONDA СТО - двигатель, топливная система и бортовая электрика

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1560757»23-06-2013 17:32CRX 1. Не заводиться.
+0
Мотрочик 1.5. форсунки на кожен циліндр. Запалення виставлене ідеально. Іскра є. Вприск є. Зняв форсунки як на мене дуже багато подають бенза. Перед тим як заглох остаточно двигун працював тільки коли крутити вище 3000 об. Інколи перед цим глох просто так. На холостих працював і відразу глох. Ще за декілька днів до цього помітив великий жор.
У кого які думки?
Як на мене замінити ЕМУ (электронный модуль управления)
Головне реллє працює, все перевірив.
Помилок не видає, чек не горить (горить тільки десь секунди 3, як і потрібно).
Іскра на першому циліндрі з"являється на ВМТ, вприск десь за четверть оберту шестерні розпредвала до ВМТ (мітка UP).
Навіть перевіряв абсурдне - первірив чи тягне повітря коли кручу мотор, притуляв руку до забору повітря на заслонку, тягне нормально.
Датчики заслонки та датчик температури повітря у впускному колекторі перевірив, Оми відповідають специфікації. Первіру датчики, що знаходяться в трабльорі - ВМТ та "циліндр" Але думаю, що з ними нічого бути не може.
Я думаю, що щось з ЕМУ, або не працює або немає якого контакта. Тому зараз мені і л"є бенз по максимуму, не враховуючи показники датчиків. Тому він і парцював лише на великих обертах бо на малих повітря для нормальної сумші не вистачало. А зараз просто л"є стільки, що повітря не вистачає запалити дуже збагачену суміш...  Таку хрєнь надумав))) Інше нічого видумати не можу))
Перевірив усі датчики які тільки є. Показники згідно специфікації.
При намаганні завести смердить бензом. Це при тому, що іскра Є!!!!

ВСЕ! завів. Катушка. Мля! іскра ж то була! Почав перевіряти Омметром, з"явились підозри. Під рукою була катушка з Волги. Підключив її... завелась! Завтра куплю нормальну катушку хонди і все.
Тему можна закривати. Для себе вивчив машину ще більше. Дослідив усі агрегати і проводку). Мож кому ця тема пригодиться)))

Форум : HONDA СТО - двигатель, топливная система и бортовая электрика