До цього було все гуд!!!
Машина гарантійна.
Які варіанти:
Висохнуть, чи піднімати кіпіш?
Хай у наших ворогів в роті пір'я поросте
Після мийки двигуна на ДМІ запотіли обі фари, це є нормально?
До цього було все гуд!!! Машина гарантійна. Які варіанти: Висохнуть, чи піднімати кіпіш? Хай у наших ворогів в роті пір'я поросте |
EGOR, Двигун мити вредно. Якщо ДМІ згодились його мити, то треба піднімати кіпіш.
Все будет офигенно!:) |
Lexa:EGOR, Двигун мити вредно. Якщо ДМІ згодились його мити, то треба піднімати кіпіш.
не пори чушь в эфир! попробуй сам не мытся! если фары запотели после мойки внутри, а до этого не потели - значит изнутри нет герметичности (скорее всего не плотные крышки на лампы). вариант 1 - долгий - снять крышки, вынуть лампы и оставить машину на пару дней на солнышке. вариант 2 - быстрый снять фару, притащить доммой и феном высушить. поставить на место. при будущих мойках - заматывать фары кулечком Лошадиные силы продают автомобиль, а крутящий момент выигрывает гонки |
Androll, боюсь мыться, я на Лансере уже на 300 баксов помылся когда-то.
Все будет офигенно!:) |
EGOR, я бы подъехал на ДМИ и попросил исправить последствия их мойки.
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый. |
Lexa:Androll, боюсь мыться, я на Лансере уже на 300 баксов помылся когда-то.
сдуру можно и йух сломать. пред мойкой все опасные места (катушки, блоки предохранителей, ксеноновые блоки) заматывать полиэтиленом а волков боятся - в лес не ходить Лошадиные силы продают автомобиль, а крутящий момент выигрывает гонки |
Справа в тому, що я не в Києві проживаю, і через всяку фігню мотаться, мені немає часу!!!
Фару знімати теж не буду, всетаки я думаю зняти кришки й на сонечко... А мити двигун на ДМІ заставили, щоб клапана відрегулювати... тут вибору не було. Хай у наших ворогів в роті пір'я поросте |
EGOR:Справа в тому, що я не в Києві проживаю, і через всяку фігню мотаться, мені немає часу!!!
Фару знімати теж не буду, всетаки я думаю зняти кришки й на сонечко... А мити двигун на ДМІ заставили, щоб клапана відрегулювати... тут вибору не було. Не потрібно нічого знімати. Вийми лампи і просуши фари феном через отвір. Тільки обережно, не перегріваючи, бо герметик може потікти. Якщо знову потітиме, то проблема не в мийці. "Вікові зміни" герметика, потрібно перепаковувати. В Києві - до Руслана (акі RUS), 300-400 грн., кажись. П. с. коли в мене запотіли, то скористався нагодою і поставив біксенонові лінзи. Зараз порядка 80-90 баксів хороший комплект. Поставиш - прозрієш. Демократия — это договор о правилах между хорошо вооруженными джентльменами.
Бенджамин Франклин |
А я бы повторил процедуру летом, может просто резкий перепад температур...
JEDEM DAS SEINE |
Фари висушив феном, в один отвір для заміни ламп дув, а з другого пари вийшли, тепер все в порядку!!!
Хай у наших ворогів в роті пір'я поросте |